Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz DigitXT #22699 üzenetére
Nagyon OFF, bocsesz mindenkitől: az AS20 akkora x@r, hogy én még nem vittem ki az udvarról, soha, egyetlen alkalommal sem. Kb. 1000x jobb a 70mai A500S, igaz, már alig ülök motorra (egészségügyi problémáim miatt), jelenleg kocsival túrázgatok mindenfelé (tavaly nyáron nagyon-nagyon akciós áron vettem egy új Clio 5-öt, életem első új kocsiját), ahhoz vettem. A Sony-t pár havonta feltöltöm, és megy vissza a fiókba, bekapcsolás nélkül.
Útifilmet szeretnék készíteni Erdélyben a saját fotóimból, és átvezető részként kellenek a fedélzeti-kamera snittek.[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
DigitXT
nagyúr
válasz Bogyó bá' #22698 üzenetére
Kár. Éjszakai felvételnél nem szerencsés nálunk a 30 fps, a 25 meg vicc.
Ezen videó alapján az A500S sötétben sokkal jobban "lát", mint az A800.
(Úgy tudom az A800S praktikusan ugyanaz a képminőség, mint az előd.)Szerk: amúgy vicces, nekem is megvan az AS20, de én sem használom...
Tényleg fos a képminősége, szerencsére az AS200V egy hangyányit jobb.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz DigitXT #22695 üzenetére
Háj, motoros tezsvírem!
Az A500S csak 25 vagy 30 fps-t tud, beállítástól függően. (ott még 4K sincs pedig).#22697Sgt. Chris: Arra az A500S is tökéletesen megfelelő (legalábbis nappal, éjjel nem próbáltam még), a megállított videón a rendszám nagyon jól olvasható.
[ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz Bogyó bá' #22694 üzenetére
Nekem az elsődleges szempont, hogy egy esetleges "kamikaze támadás" esetén legyen tiszta, beazonosítható a helyzet, hogy ki volt a hunyó.
Ehhez egy stabil működésű kamera kell, akár menet közben, akár a parkolóban. Kicsit megriaszt, hogy itt ilyen labilis működésről, esetleges bekapcsolásról olvasok, meg fókuszálási problémákról, még a drágább A800S esetén is.
Ha már meg kell alkudni, akkor lehet, hogy az olcsóbb változat miatt szívom a fogam. :-D
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha tudja a kamera (A800) a 4k-t, akkor érdemes 4k-ba rögzíteni a videókat vagy bőven elég az 1080p is? Nincs egyetlen eszközöm se, ami 4k képes.
Még nincs meg a kamera, se a mSD kártya, de utóbbira egy WD purple 64GB-t néztem ki. -
DigitXT
nagyúr
válasz Sgt. Chris #22693 üzenetére
Pont ugyanezen gondolkodom én is... Összehasonlító videó alapján
nem minden körülmények között jobb az A800S, és úgy véltem látni,
hogy ezeket is sújtja az akciókamerás felemás fókusz betegség is...50 fps vajon beállítható rajtuk? A 30 elég karcsú, bár 4K-ban érthető.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Sgt. Chris #22693 üzenetére
Attól függ, mire kell.
Én - elsősorban az ára miatt - az A500S-t vettem, de lehet hogy most már gyűjtenék még hozzá. Nekem nem balesetekhez, hanem normál "útifilm" forgatásához kell. A kívánt végeredmény csak fullHD, de lehet a 4k-ból jobb is lehetne a végeredmény. Ez sem rossz, de vérszemet kaptam!szerk: a nagyobb kijelző miatt is megérheti - az A500S-nél nehéz beállítani a polárszűrőt telefon nélkül, mert alig látszik valami.
[ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Érdeklődnék, hogy az A800s megéri e a többlet költséget az A500s-hez képest? RC06-al együtt, hardverkittel rendelném az egész hóbelevancot...de érzékelhető különbség híján, lehet maradnék az 500s-nél.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
addikt
válasz Pancsermeste #22690 üzenetére
memória kártya nélkül is működik? nekem csak a tolató kamera funkciója kell
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Pancsermeste
őstag
válasz f4lcon #22686 üzenetére
Nekem is olyan tükröm volt, ami csak tolatókamera képét fogadta. (igazából a célnak ez is megfelelt)
Ám lecseréltem ilyenre.
Ebben számomra az a jó, hogy egyrészt automatikusan a hátsó kamera képére vált tolatáskor, másrészt bármikor megjeleníthetem vagy kikapcsolhatom a kamerák képeit, akár hang utasítással is.
Nagyon sokszor jól jön sávváltások során a holtterek figyelésére. (170 fokos látómezővel a sima tükörnél sokkal többet lát) - én nagyon szeretem, elégedett vagyok vele.-= Pancsermeste® =-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz f4lcon #22686 üzenetére
Egy tolatókamerás, 2 DIN-es autórádió nem jó? [link]
(Nekem van egy ilyenem, az előző kocsimban volt, de csak rádióként, a kamerát csak kipróbáltam, sose volt beszerelve az autóba. Hibátlan, karcmentes, gyári dobozában - 10 ezerért oda is adom ha kell.)
-
addikt
létezik olyan beltéri tükör, ami csak tolatókamerás?
egy Ford Transitot akarok felszerelni tolatókamerával, és úgy tűnik az egyetlen hely a kamera képének a megjelenítésére a tükör lenne
de bármit keresek, azok mind menetrögzítőt is tartalmaznak (feleslegesen) és/vagy ilyen 5 ezer forintos szupergagyik
ami nagyon tetszik az a Lamax S9 Dual, de az ugye előre-hátra "csak" menetrögzítő nekem meg az kell, hogy ha hátrameneti fokozatba kapcsolok, akkor a kamera képe megjelenjen a visszapillantóban
minél jobb kép, minél kevesebb egyéb extra funkcióval
lehetőleg itthonról, áfásan de ha nincs, akkor jó a külföld is“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
PeterPH
senior tag
válasz FireShadow #22680 üzenetére
Kamerája válogatja, sokféle létezik, sokféle parking móddal.
De erre találták ki a hardwire kiteket, amiken jellemzően van akku védelem, tehát beállítható, hogy mekkora akku feszültségnél kapcsolja le a kamerát. -
Atis45
aktív tag
Szerintem elég a beépített aksi is a parking módhoz bőven. Néha van olyan, hogy péntek délután leteszem az autót, és hétfő reggelig nem merül le a kamera aksi. Bár télen volt kétszer, hogy ilyen hosszabb állás után mikor beindítottam az autót, és indult a kamera, akkor jelzett, hogy már merülőbe van a kamera aksi. Amikor megvettem a kamerát, akkor itthon próbálgattam, feltöltöttem teljesen, leraktam az asztalra, és néha rákoppintottam az asztallapra egyet, hogy induljon el a parking mód felvétel. Több mint tíz darab 2 perces felvételt tudott így csinálni parking módba. 70mai pro kamerám van.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
Szerintem erre kicsi az esély. De ha ettől félsz vegyél egy zsebbikát.
-
FireShadow
senior tag
Attól mennyire kell tartani hogy az állandóra bekötött kamera a parking módjával lemeríti az akksit? És abban az esetben ha phev jármű, szokásosnál kisebb 12voltos akksival?
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Ciccuka
veterán
Az összefoglalóba mehetne bele az A800 és az A800S közötti különbségek és hogy hogyan kell eltávolítani, leszedni a kamerát (bővebben).
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
feel2006
tag
Szia,
A képe szép, ez tetszik benne.
A HW kit bekötés/beszerelés könnyedén megoldható bárhol, pláne ha veszel hozzá előre Késes biztosíték elosztót.
16GB-os kártyára 2h fért a kisebb felbontáson és a nagyobb felbontással is 1ó10p.
A rögzítése 1 hónap után stabil a fólia és az arra ragasztással, gyári cuccaival, igaz felhelyezés előtt babapopsitörlővel ami mindent is lehoz, letörölgettem, majd utána még 2x áttöröltem ablaktisztítóval, és úgy tettem fel, ügyelve a kosz/zsírtalanításra.Ami nekem csalódás volt:
- Android 11-en-a gyári app-al. pl. nem lehet az útvonalat szinkronizálni, mert az app szerint nem tudja a kamera a jelenlegi up2date fw-el. Amivel kaptam, más telefonnal tudta még az elején 3 hete.
- 4:3 szintén furcsa..
- Valamint a parkolás mód működése érthetetlen (lökdösöm, megemelem a kocsit, lecsapom a csomagtartót semmi) pedig hardwire-el van bekötve. De ha pl. a kamera előtt törölgetem a szélvédőt indulás előtt akkor meg rögzít. Szóval ez is inkább nem, mint működik.
- állítólag A500-ban volt timelapse a parkoló módban, néha hasznos lenne, ha elérhető lenne az A500S-ben, sajnos ez sincs.
- A videokon ami 580MB/3perc, de a rosszabb minőségen 380MB/3 perc is azt látom visszanézve (felmásolva telefon/gépre), hogy a gps sebesség kiírása a videón 1-3mp késéssel jelenik meg. Tehát megálltam és még 1. mp-ben 7, 2.mp-ben 4, 3.mp-ben 0km/h -val megyek, miközben már a videon áll a kocsi.
- hiába 2,4-es Wifi van benne, a kocsiban ülve wifin lemásoláskor 1 videó 2 és 5,7MB/sec-el jön, tehát majd 2-3 perc mire egy 3 perces videót áthúzok telefonra.
- színeket alap beállításokkal kicsit túlszaturálja néha.
- észrevettem, hogy kikapcsolt hang beállítással is néha induláskor hangot ad, néha nem, így gyakran figyelni kell a led-et, hogy mi a helyzet.
- elöfordult már 10-ből 2x, hogy elindultam, nem érzékelte, és csak 5-700m mulva kezdett el rögzíteni.
- csillag garázsos autónál, indulás után néha 20-60mp kell mire a videóra GPS adatok kerülnek, addig éled a GPS pozicionálás.Mindentől független, szerintem jó ár értékű, szép képet adó, GPS-es Dashcam 78$/23eFt-ért HW kit-el, Ali-ról Lengyel raktárból 7 nap alatt itt volt.
Bízom benne a supportja jó lesz és fejlesztenek és lesz 16:9, és jobbak lesznek a fent leírt furcsaságok.
röviden ennyi.
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
Cheesy
őstag
válasz SzabóTamàs90 #22662 üzenetére
Nálam most kb. 1 hónapja az a baja, hogy az aljzattól elválik a felforrósodott autóban és csak azt látom, hogy a kábelen lóg a kocsiban mikor napközben megállok és otthagyom kis időre.
Tehát az átlátszó fólia tökéletesen tapad az üvegre, de a kétoldalú ragasz ami hozzá rögzíti a kamerát, elengedi a kamerát és leesik róla.www.vakbelmutet.hu
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem egy hónapja van meg, és szeretem. Egyetlen baja (de lehet hogy orvosolják valamikor frissítéssel), hogy 16:9 képarányú felvételi lehetőség nincs csak 4:3-as, ha ilyet szeretnél, akkor mindenképpen utófeldolgozás szükséges.
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van a Xiaomi 70mai Dash Cam A500S-ről rossz tapasztalata? Érdemes megvenni?
Köszönöm.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem nem volt vele szerencsém: én is alkohollal töröltem át a szélvédőt, mégis az első kátyúnál az ölembe esett (volna) a kamera, ha a mazzag nem tartja lógva fent. Második kísérletre simán felragasztottam a saját ragacsával az üvegre, le sem lehetne venni.
-
Upo
addikt
Pedig tapadnia kell. Kollégámnak tegnap jött meg az A500S és a hardwire, meló után gyorsan bedobtuk az autóba. Papír kéztörlőre egy fújás alkoholos kézfertőtlenítő, ezzel pucoltam az ablakot. A fólia szinte rászívta magát, és tartja magát az első és hátsó kamera is. Parkoló mód is működik rendesen, gyújtás levételnél átvált parkolóba, ráadásnál meg szépen bekapcsol.
A kiten tényleg fordítva vannak a színek, de a rajta levő cimkéken ott van hogy melyik micsoda.
Renault-ba ment, ott a belső világítás ikonnal jelzett biztin volt állandó táp, a rádió jelűre tettem a gyújtás szálat.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
FireShadow
senior tag
Van olyan kamera ami sim kártyás 4G/LTE és nálunk is működik? (Amerikait és angolt már találtam.) Jó lenne tudni élőben ránézni a járgányra, illetve ha épp lopják akkor sokra megyek hogy van felvétel, ha viszik a kamerával együtt. Viszont ha fel lenne töltve valahova...
Az is érdekelne, ha a wifi feature segitségével, egy mobil hotspoton át éri el ugyanezt.
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
SZATA
senior tag
A WinMP4extract nálam nem működik, kivétellel leáll. A500S-sel készült felvételen használnám.
Lehet az okozza, hogy – valószínűleg – fw frissítés óta más struktúrában írja a kamera a GPSData000001 fájlt, és nem találja a progi a megfelelő bejegyzést benne? -
sambenez
Topikgazda
Pedig ha tiszta az üveg, és nem a pöttyözött részre teszed tapadnia kell.
-
sysrq
őstag
De jó hogy ez a téma, nekem van egy 28-as Soligor, ha nyomtat valaki közgyűrűt segít rajtam is egy példánnyal?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Directors
senior tag
válasz Directors #22657 üzenetére
Nos láttam videókat hogyan lehet leszedni, viszont akkor hogyan vagy mivel érdemes újra felragasztani ? Van még egyébként egy ilyen matricám.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus kamerám amit a régi kocsimról le kellett szedni. Szeretném feltenni egy másikra. Ezt a fóliát le kellene valahogy szednem a tartóról ? Ha igen akkor hogyan ?
[kép] [kép]A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
70mai 500 pro+ hoz szeretnék tapadókorongos rögzítési megoldást, de vagy elfogyott vagy menetes a végük. Hol tudnék ilyet rendelni..? Köszönöm!Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Calibra72 #22646 üzenetére
Nekem most jött meg az A500S-re, és hát rendkívül nehezen forgatható. Nincs külön gyűrűje, maga az egész szűrő fordítható el, de mivel igen szorosan ül a kamerán, így ezt kb. egyszer lehet beállítani.
-
Calibra72
aktív tag
Esetleg ha valaki rendelt pluszban A800s-hez polár filtert, megvenném tőle.
-
patrik1994
csendes tag
Sziasztok,
Van egy autós kamerám, amivel teljesen elégedett vagyok:
https://autos-kamera.arukereso.hu/xiaomi/70mai-rearview-wide-d07-p584413068/?utm_medium=organic&utm_source=google#termek-leiras
Másik autóra is szeretnék hasonlót, de ez sajnos már nem kapható, van ötletetek honnan lehetne beszerezni? Ha van azóta jobb/ hasonló termék az is jó lenne. A fontos a tolatókamera, normál minőségű képet rögzítsen elől és hátul is.
Gyors kereséssel ezt találtam: https://www.emag.hu/visszapillanto-tukor-auto-kamera-fekete-12-huvelykes-ips-hd-dupla-hatso-elulso-szog-felvetel-170-fokos-30-kep-mp-full-hd-1080p-dvr4796/pd/DY5Z72MBM/?cmpid=87202&gclid=Cj0KCQjwweyFBhDvARIsAA67M72gziiqg-Ov77_nfcxwKMHQ0_I5jUzrtaegr1W2XqyajLdHOkctPrEaAiTaEALw_wcBTolatóradart is néztem, de sokkal drágább beszereléssel, mint ez a tolatókamerás megoldás.
Köszönöm.
Patrik -
Nunder
őstag
Megérkezett mindkét A800S a lengyelektől, mindenféle probléma nélkül. (6 nap késést írtak, mert hogy sok a szállítani való, de nem volt annyi). Hamarosan be is kötöm majd a kittel mindkettőt, viszont van egy kis gondom.
Egyelőre csak az egyiket bontottam ki ismerkedés címén, és mindegy mivel, honnan és mennyi ideig töltöm, akkumulátorról nem hajlandó menni 3 másodpercnél többet. "Low battery, connect charging cable" és viszlát, azonnal kikapcsol. Nincs töltöttségi ikon ha jól látom, és nem tudom miért csinálja ezt.
Lehet, hogy rossz az akku benne? Ki lehet ezt deríteni valahogy? Lehet ilyenkor ezt valahogy "gariztatni" vagy cseréltetni?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Peter.Kalasz
tag
válasz vihartigris #22636 üzenetére
-
Leki78
tag
válasz Peter.Kalasz #22635 üzenetére
Mindenképpen a 70mai A500S-t ajánlom én is (más néven 70Mai Dash Cam Pro Plus+).
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem ismerem, de adatai alapján a 70mai A500S komolyabbnak tűnik - ugyanazért az árért. Kicsi pénzért hátsó kamerát is lehet venni hozzá pluszba.
-
vihartigris
őstag
Melyiket?
Közben Beírtad.[ Szerkesztve ]
bármi reciproka a semmi
-
Peter.Kalasz
tag
Sziasztok, segítséget kérek! Ezt a kamerát néztem ki magamnak, érdekelne a véleményetek! Köszönöm szépen a válaszokat!
MIO MiVue C540 FULL HD autós fedélzeti kamera
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz Gabesz87 #22633 üzenetére
70mai official store-ból 30 körül már az A800S-t is megkapod rear cammel, EU raktárból.
Most 125 USD, de lehet kuponozgatni.Elfogadom a sütiket.
-
Gabesz87
veterán
Ez az RC06 kamera ugye jó az A500S 70MAI DASH CAM PRO PLUS+ kamerához? Csak mert a nevében azt írják, A800 Dash Cam-hez. Erősen agyalok, hogy lecserélem a Yi dash cam-et erre a szettre. 24k az A500S, kettő együtt így 30-ért nem rossz szerintem.
ui: összefoglaló alapján úgy látom, a kérdésemre a válasz az, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Mostanában kezdte el az A800, hogy nem tudok rá csatlakozni telefonnal (iPhone). Vagyis a connected státusz fenn áll, de nem látom sem az élő képet, sem az albumot. Szoftver frissítést is hiába töltöm le, nem tudom rá feltenni. Volt valakivel hasonló? Hard reset kell neki?
-
Ciccuka
veterán
Xiaomi HW Kit-hez milyen biztosíték elosztó alkalmas a legjobban?
Ha jól látom, akkor ide Standard és Mini kell?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Adott egy Clarion NX504E fejegység. Ehhez szeretnék utólag tolatókamerát beszerelni.
Addig eljutottam, hogy szükséges hozzá egy kiegészítő kábel, hogy a kamerát össze lehessen kötni a fejegységgel.
A kérdés: A tolatókamera felbontásának szokott lenni valami limitje, hogy mekkora felbontást tud a fejegység kezelni? Ezt a kamerát néztem ki, ez 960x640 felbontású, a Clarion kijelzője 800x480. Meg fog jelenni rendesen a kép a kijelzőn? Illetve a kamerákhoz adott 6 méter videokábel elég szokott lenni a normális elvezetéshez? Az autó 4.3 méter hosszú (SX4 S-cross)?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sgabor
csendes tag
Ha valaki Viofo A119 V3 vásárláson gondolkodik, most vegye, mert most a Banggodon 86 dodó GPS-el. EU priorityvel szállítva ÁFA mentes.
-
honeker
őstag
Üdv cserére szorult a7.7 android radio ujabra most 10 android fut rajta sem a menetrögzitö sem a tolato kamera nem müködik. A tolato kamera egy piros+ egy fekete - a radiobol kijövö BAck barna vezetéket melyikre kösem, a menetrögzitö usb csatlakozásu de 2 csatlakozo van egyikel sem müködik a program el indul de nincs kép
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
bul07
nagyúr
Hát igen a tiszta full elektromos autóknál az elektromos rendszert barkácsolni érdekes
Én ha van a szivargyújtó vezetékére kötnék rá, az elég nagy terhelést elbír, és menet közben tuti feszültség alatt van
Nem olyan sokat fogyasztanak ezek a felvevők, mintha szivargyújtóra dugott telefontöltővel töltenél telefont sőt kevesebbet, mert egy modern telefont akár 2A körül is lehet tölteni megfelelő autós töltővel, így egy kamerát simán bírni kell folyamatosan[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peathee
aktív tag
Sziasztok,
Ma szereltem be az A800s-t meg a hátsó kamerát is. Az első videókat visszanézve, brutál tükröződés van. Találtam ali-n CPL szűrőt az A800s-hez, meg is rendeltem de a hátsóhoz nem találok (RC06) Létezik, hogy ahhoz nincs? Valami univerzálisat kéne venni rá?
Köszi!
-
Semin
senior tag
A dolog pikantériája hogy egészen pontosan egy 28KWh akku van a csomagtartóban.
Csak mivel teljesen elektromos az auto a 12v-os rendszere elég érzékeny. ( nincs generátor ami folyamatosan töltené, csak időnként rátölt a nagy akkuból). A tervezéskor nem számoltak extra 12V-os fogyasztókkal offline.
Ha éppen “gyújtás” alatt van a kocsi, vagy mozog akkor nincs gond. De ha valami szívja kikapcsolva is, akkor van. -
bul07
nagyúr
válasz sambenez #22612 üzenetére
Berak a csomagtartóba egy 225AH akkumulátort és az pár napot kibír, majd csak azt kell felölteni időként
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz simonjoe #22610 üzenetére
Ki van zárva: az analóg kamerák PAL, SECAM vagy NTSC szabványúak, a - 20 évvel ezelőtti - japán analóg HD meg csak ezer körüli képpontot tudott vízszintesen, ezért nem is terjedt el: [link]
-
simonjoe
őstag
Jó reggelt!!
Sajnos nem nagyon, vagy egyáltalán nem fogsz találni ebben a kategóriában. Volt már itt téma, ha ilyen igényed van akkor más, inkább az action cam részlegen nézz szét. Ezekben az autóskamerákban "lepkefing" akkuk vannak kivétel nélkül mindegyikben, pár percre elegendő csupán.Joe
-
Semin
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van -e olyan menetrögzítő kamera ami ajánlott, és saját akku-ja van? ( nem 12V-ról megy.) Nem lenne hátrány ha nem kéne naponta töltögetni, de gondolom ez felhasználás függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest