- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Ahogy sambenez írja, teljesen felesleges az IR, szerintem csak ront a képen.
A rendszámos kamera előtt volt egy másik pár dolláros tolató kamerám, amin nem volt IR, csak világító LED-ek voltak (ami szintén felesleges), de az sokkal szebb képet eredményezett. Ezért mondom, hogy nagy csalódás volt a rendszámos kamera. (sötétben még rosszabb)
Persze, funkcionál, célnak megfelel, ha nem idegesít a ramaty kép, akkor OK.
Én ehhez egy sima monitor tükröt vennék (DVR nélkülit) és megtartanám az S1-et.
Vagy egy ilyet (nekem ilyen van, ez már jobb is, mint a 70mai) -
Pancsermeste
őstag
Szia!
A 70mai 1S sem készít szép felvételeket, de ez a tükrös kamera biztosan nem hozza még azt a szintet sem - bár mondjuk nem ismerem... mindenesetre én nem ajánlanám, de tolatókamerának még jó lehet.
A rendszámos kamerát viszont ismerem, én csak tolató kameraként használtam, de olyan pocsék képe volt, hogy még annak sem vált be. Gyenge felbontás mellett idegesített, a zöldes színképe, a kék szinte teljesen hiányzott belőle, és ez nem egyedi hiba volt, ezek sajnos ilyenek.
A kábelről nem tudok nyilatkozni, de valószínűleg működne vele, mivel analóg a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest