-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Ahogy sambenez írja, teljesen felesleges az IR, szerintem csak ront a képen.
A rendszámos kamera előtt volt egy másik pár dolláros tolató kamerám, amin nem volt IR, csak világító LED-ek voltak (ami szintén felesleges), de az sokkal szebb képet eredményezett. Ezért mondom, hogy nagy csalódás volt a rendszámos kamera. (sötétben még rosszabb)
Persze, funkcionál, célnak megfelel, ha nem idegesít a ramaty kép, akkor OK.
Én ehhez egy sima monitor tükröt vennék (DVR nélkülit) és megtartanám az S1-et.
Vagy egy ilyet (nekem ilyen van, ez már jobb is, mint a 70mai)-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
Szia!
A 70mai 1S sem készít szép felvételeket, de ez a tükrös kamera biztosan nem hozza még azt a szintet sem - bár mondjuk nem ismerem... mindenesetre én nem ajánlanám, de tolatókamerának még jó lehet.
A rendszámos kamerát viszont ismerem, én csak tolató kameraként használtam, de olyan pocsék képe volt, hogy még annak sem vált be. Gyenge felbontás mellett idegesített, a zöldes színképe, a kék szinte teljesen hiányzott belőle, és ez nem egyedi hiba volt, ezek sajnos ilyenek.
A kábelről nem tudok nyilatkozni, de valószínűleg működne vele, mivel analóg a kamera.-= Pancsermeste® =-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest