Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czanga

őstag

válasz czanga #79065 üzenetére

Fix, konstans 12V kötést kért, hőálló vastag vezetékkel akkuról húztam be. Ground egy nagyon közeli pont lett ami eleve adott volt az ülés alatt. Fejegységről kapott remote jelet. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. High és Low pass belőve mindenféle EQ és egyebek kikaocsolva, és tényleg hozza amit szerettem volna. :) Eszközön lévő gain kb 1/-6-od állásban és pont ad kellemes mély hangokat, de nem tolakodó, csak kiegészít. Az ajtóban lévő komponenst szett így nem torzít, erőlködik. Magasabb hangerőn is élvezhető. Mély hangban pedig lehetne még feljebb menni, de nem akartam, nem volt célom.

Kikapcsolt állapotban nem volt mérhető felvett áramerősség, hiába van ott a csatin a 12V fixen, amíg a remote nem kapcsol a fejegységről, addig nem fogyaszt. (persze a multim már régi és picit szarakszik már, szóval lehet nem mért rendesen) Led viszajelzésnek van az alján.

Az ezer éves (99-es) GF8 gyári sport ülései alá épphogy befért. A vezető oldali alatt több hely lett volna, de ott a kábelezés lett volna gond elvezetés szempontjából, így másik oldalra került. Ott a 7cm magasság elfért, de nem sok maradt felette.

Új hozzászólás Aktív témák