- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
válasz MunezXBK #53599 üzenetére
Hát ez az, ami jó kérdés, mivel fogalmam sincs, hogy egy ilyen set mennyibe kerül.
Első körben egy középkategóriát céloznék meg, ha az megfelelő a leírt elvárásoknak.Egy helyről az alábbi összeállítást kaptam kiindulásként fejegységre, illetve hangszóró szettekre..
1. verzió (drágább):
Pioneer FH-X730BT
Gladen Audio RS-165
Gladen Audio RC-1652. verzió (olcsóbb):
Pioneer MVH-X380BT
Pioneer TS-A173ci
Pioneer TS-A1733i[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, illetve informálódni szeretnék a jelenlegi lehetőségek kapcsán.
Nemrég vettem egy 2011-es Ford Mondeot (MK4) és ebbe az autóba szeretnék egy kicsit jobb auto hifit szerelni a gyári helyett.
Abszolút nem az a célom, hogy lebontsam az autót, szóval nem a nagy hangerő a lényeg, sokkal inkább a hangminőség az, ami érdekel. Nem vagyok white fül, de azért szeretem ha valami szépen szól.
Olyan rendszert szeretnék, ami alacsonyabb hangerőn is megfelelő dinamikával, mély tartománnyal rendelkezik. Zenei stílusban teljesen hétköznapi ízlésem van, vagyis mondhatjuk mindenevő vagyok, kivéve a komoly zenét. De inkább a pop, elektronikus, rock zene áll közel hozzám.
Szóval ilyen paraméterekkel, elvárásokkal milyen egységben kellene gondolkoznom?
- fej egység
- első szett
- hátsó hangszóró?
- erősítő?
- mély láda?Előre is köszi a segítséget!
-
sbazsi
veterán
Adott egy Pioneer MVH-X560BT fejegység.
És egy Opel Zafira A, gyári hangszórókkal.Tudtok ajánlani ehhez a kombóhoz hangszórókat? Előre is, hátra is. (Elöl 2.16, hátul 13.2)
Ár-érték fontosabb, mint a márkanév.
Jelenleg a teljes hangerő 50-60%áig tudom tekerni a fejegységet, hogy ne torzítson.
Olyan volna jó, ami bírja a fejegység teljesítményétErősítő, mélyláda van egy régebbi autóból, de inkább eladom, minthogy beépítsem.
Szóval nem akarok fullos hifit, csak átlag-usernek való jó hifit -
ThodEE
őstag
válasz PiciPeti #53589 üzenetére
Szóval már csak ki kell iktatni és mehet a füstgép
Lehetséges hogy ezek megöregszenek és hamar oldanak le? Az első 1 évben nem emlékszem ilyen problémára, 3éve van bent kb a cucc
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
LógaGéza
veterán
válasz simi811118 #53586 üzenetére
Kezdetnek ez volt a terv, kisebb karcok voltak csak benne. Apósom foglalkozik kések élezésével/polírozásával, azt mondta megpróbálja. Csak sajnos megugrott a textil, és belekapott, ez lett a vége. Elég mélyen bele van kapva, ezt inkább innen profira bíznám.
PiciPeti
Megnézem milyen lehetőségek vannak Békéscsabán, bár csodát nem várok..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ThodEE
őstag
válasz simi811118 #53583 üzenetére
Bocsánat a késésért csak melózok közbe
HangváltómHa kell jobb minőségű kép akkor holnap otthon tudok csinálni
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
PiciPeti
őstag
válasz Shotokaner #53581 üzenetére
A 13-as koaxokat cseréld le valamilyen szettre (valamelyik facebook csoportban Bass Laci árul egy AS Radion szettet, ~20 körül, az nem rossz...)
Az oválokból meg ha ki lehet kötni a magast, akkor tedd meg, és vágd meg a tetejét 80Hz körül. De ideálisabb lenne valami nagyon érzékeny láda, amit az erő meg tud hajtani.
-
LógaGéza
veterán
Nem tudtok véletlen ajánlani valakit, aki fejegység előlapjának felújításával foglalkozik?
Egy ilyet kellene rendberakni..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ThodEE
őstag
válasz simi811118 #53580 üzenetére
Ilyen hosszúkás fekete van hozzá, kell kép a belsejéről?
Ezen a linken ir ilyet hogy : Thermal protection: HALOhttp://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban hogy ha egy bizonyos szint fölé tekerem a hangerőt akkor eltompul, elmegy a magas, ha visszább halkítom akkor újra jó. Merre induljak a hiba keresgéléssel?
Kenwood KDC-3257UR cd usb
Cordial CFU 6 CC RCA kábel 3 méteres
Hertz HE 2.1 2 csatornás erősítő (20mm2 tápkábel)
Hangszóró kábel 2*2.5mm2 fólia árnyékolt
Rainbow CS265 X-PlainAzóta másik erősítő van nem tudom a nevét de ugyan az a szitu, fejegység lenne a hiba forrása
Tanácsokat, segítséget előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
PiciPeti
őstag
válasz Shotokaner #53575 üzenetére
Milyen autóba menne? Előre mekkora hsz fér?
-
Shotokaner
újonc
Üdv mindenkinek!
Nagy kérdésem van,a véleményekre lennék kiváncs...
Születésnapomra a család összesúgott,és megleptek egy ilyen kombóval:
JBL GX-A604 erősítő
JBL GT7-96 ovál hangsz.
Egy Pioneer MVH-180UI fejjel...
És volt itthon egy 13cmes Alpine SXE-1325S ajtóhangszóróm...
Lehet ebből valami?
Köszönöm a válaszokat! -
Hotride
csendes tag
Sziasztok,
Pioneer MVH-180UI és a Kenwood KMM-122Y között melyiket ajánljátok? Pio elvileg okosabb,alul-felül áteresztő szűrővel..A hangminőség az elsődleges inkább. A kenwoodról is jókat halottam :/
Köszönet előre is!
-
Akos1994
aktív tag
válasz simi811118 #53570 üzenetére
Köszi, akkor lehet hanyagolom.. Igazából úgy indult ez a történet, hogy egy 4 csatis erőről ment az egész cucc, Hifonics Jupiter VIII, aminek hátsó két csatijára hídba (amp performance szerint így 1×164w-ot tud leadni) volt kötve a mély, és első kettőre simán a szett. A problem csak annyi volt, hogy szett gain potmétere negyeden volt, mélyládáé meg csaknem háromnegyeden, és így lett már megfelelő (hallható) ereje, mindezt úgy, hogy most a hátsó ülésen van a láda.. Ezért gondoltam, hogy kéne még egy erő ami külön a ládának lenne, csak közben elgondolkoztam, hogyha veszek egy külön 200-300 wattos erőt akkor akár már zárt ládára is cserélhetnék, mert rock/metalra azért csak-csak inkább a zártat ajánlják, pontossága miatt.
Nah most nem lett sokkal tisztább a kép, talán annyival, hogy egy erősítőt mindenképpen kéne vennem még..
Csak akkor már olyat vennék ami képes egy zárt ládát is meghajtani. -
törölt tag
válasz lautnermark #53565 üzenetére
Ha jól emlékszem semmilyen jelzővel nem illettem a te rendszered. Az meg hogy valamiről megvan a véleményem,és neked pont az van bent,arról nem tehetek
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Megint elkapott a gépszíj, lecserélném a reflex ládában lévő phoenix gold xs84 20 centis nyomómat egy zárt phase evolution sx10-re. A probléma csak az, hogy egy olyan adatot találtam, hogy 175 wattal terhelhető.
Régebben is láttam, hogy mindig írtátok, hogy zárt ládának jóval több kraft kell. Nah most itt elméletileg nem is tudnám többel terhelni, ha igaz, ez a max. terhelhetőség. Autóm ugyan nem szedán, hanem csak egy peugeot 106-os, de még így sincs túl sok bizalmam.. Elég lehet ez így? Rock/metal/alternatív-ot hallgatok főként.. -
Steve007
tag
válasz lautnermark #53566 üzenetére
Nem igazán értem mire gondolsz. Én nem választottam ki semmit még.
-
HornedReaper
senior tag
válasz simi811118 #53563 üzenetére
Közben látom neten a képeken, hogy van PTC a hangváltómban
-
HornedReaper
senior tag
válasz simi811118 #53562 üzenetére
Köszi, így már érthetőbb, gondolom jobban melegszik majd a tweeter lejjebb vágva, jobban mozgatja a membránt a több, alacsonyabb frekvenciás hang + erősítőtől is több kakaót kap.. 12dB-el vág elvileg a váltó (Magnat Classic 216), de mivel amúgy is "vágatlan" gyári közép-hangszórókat cserélek le, a középtartomány kicsit megsínyli.
Ilyen védelemről eddig nem hallottam, szobai hifiben sem találkoztam ilyennel (mondjuk ott valszeg nem kell hűteni semmit, sokkal nagyobbak a méretek így a hőleadás is jobb lehet). -
simi811118
aktív tag
válasz HornedReaper #53560 üzenetére
PTC védi legtöbb esetben a magasakat, vagy izzó.
-
simi811118
aktív tag
válasz HornedReaper #53558 üzenetére
Gyári magasakat egy kondi 6dB-vel vágja. Legtöbbször 6-7 khz vagy fölötte. Új váltóval jobb lehet, csak tudni kellene a magas karakterisztikáját. Ha nagyon alul vágod, fos lesz a hangja nagyon. Ki lehet próbálni, de én nem kísérleteznék vele. Komplett szettet vennék inkább. Vagy magasat, de csak a saját váltójával.
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz HornedReaper #53560 üzenetére
ERRE gondolok, normalis szetteknel be van epitve a hangvaltoba.
-
footy
addikt
válasz HornedReaper #53558 üzenetére
Siman, ezekrol meg a tulmelegedes elleni vedelmet is lesporoltak.
-
Steve007
tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Iveco Daily-t, amibe szeretnék egy 2 din-es multimédia / hifi fejegységet tenni. Viszont abszolút nem vagyok jártas ebben a témában, tudna esetleg valaki nekem ajánlani egy megbízható és bevált típust?
Viszont ez sajnos az USA-ban van, magas szállítási költség, ÁFA, vám stb., ha van rá mód inkább Európán belülről szeretném vagy itthonról. Meg most ez csak egy példa, de valami ilyesmit szeretnék.
A lényeg, hogy legyen benne navigáció és ha lehet akkor én magam tudjam rátenni a programot is és a térképet mindig. Nem szeretnék fizetni / előfizetni térképekre.Szeretném ha azért filmet is tudnék nézni rajta, illetve előny a tolatókamera beszerelhetőség.
Telefonra rá szeretném kötni (bluetooth), bár gondolom ez már szinte mindegyikben van.
Árkategória: 130-150 ezerig.Valakinek esetleg valami jó ajánlata van?
Előre is köszönöm!
-
PiciPeti
őstag
válasz HornedReaper #53554 üzenetére
Najó, de milyen impedanciát vág ott?
Közel se biztos, hogy a hozzá tartozó magasnak olyan az impedancia görbéje, mint annak a gyári valaminek... -
törölt tag
válasz HornedReaper #53552 üzenetére
Kérdés hol vált a váltó,ill hogy az fekszik e a gyárinak..látatlanba azt mondom,hogy nem fogja szeretni..
-
HornedReaper
senior tag
A Passat B5.5 gyári tweeter kibírja hangváltóval, ha erősítőre kötöm? Nem házdöngetős hangerőn..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz simi811118 #53545 üzenetére
Linkelned ezeket kérlek? Nem tudom mi legyen m van aki szerint ez nem lesz jo h a gyári hifi melle veszek mely ládát meg erősítot. Van aki szerint a gyári hifit is cserélni kellene. Ennyire nem akarok bele menni. Csak egy jo dübörgő Lada kellene erositovel vagy egy passzív lada mindegy .
Your car, your life ;)
-
Peti66
senior tag
-
simi811118
aktív tag
válasz Pardise #53520 üzenetére
Kevés lesz. Az olvasottak alapján, amiket írtál -visszamenőleg is elolvasva - kevés lesz. Az a Mac is kevés lesz.
Tegyük tisztába a dolgokat. Írtál egy 50-es árat, de aztán írtad, hogy túlléphető.
Ok, zenei irányok is megvannak, miket hallgatsz, és milyen minőségben. Nincs ezzel gond.
Nem 50-be fog kerülni újonnan, amit szeretnél, ez már most látszik.
Keress egy 30-as reflex ládát, vagy bandpass-t, hozzávaló erősítővel.
Kicx, DLD (de nem az ST és az 500+), Crunch, Macaudio (valamelyik 30-as refi vagy bp ládájuk), de még sorolhatnám. Igényesebb cuccok között is nézelődhetsz, a határ a pénztárca : Hertz, Gladen, Pioneer, Alpine, Impact, Ground zero...stbstbstb
Amire figyelj, hogy az erősítő, amivel majd hajtod a subot, legalább 300W rms teljesítményű legyen hídban. A hozzávaló sub szintén ennyi legyen rms terhelhetőségben. -
Peti66
senior tag
-
törölt tag
válasz lautnermark #53537 üzenetére
Azért ne essünk már hanyatt attól a kínai lomtól
-
senior tag
-
senior tag
válasz lautnermark #53537 üzenetére
Nem volt még soha semmi hang cuccom kocsiban. Haverok kocsijaiban hallottam már mély lábakat de nem tudom azok milyen típusuak voltak. Előző kocsiban (fiat stilo) CD-ről hallgattam MP3 zenéket. A mostaniban pen driveot használok szintén MP3al. Rengeteg félét hallgatok. Pendulum. Linkin park. Beni benassy. Deniz. Halott pénz. Need for speed zenéket is szeretem. Vegyes mixeket. Disco zenéket. Rapp. Hip hop. Dnb. Rnb. Rock. Bocsi a helyesírási hibák miatt telorol vagyok. Egyszer szeretnék egy nagyon jó ládát venni. Meg veszem nem tetszik el adom ilyennel nem akarok veszodni.
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
lautnermark
aktív tag
válasz Pardise #53536 üzenetére
Alapigényekre, kiegészítésre, ha nem építkezel tovább, akkor SZERINTEM elég. Volt már valaha mélysugárzód a kocsiba? Akinek kevés, lehet, hogy egy 30 cm-sel hasonlította össze. Ahhoz képest, persze, hogy kevés. Tisztán fizika. Hangszeres zenére elég. Kemény rockhoz már lehet, hogy kevés, de kinek mi az igénye. Elektronikus zenénél műfaja válogatja. Rnb-vel elvan, rap-hez és hip-hop-hoz lehet, hogy kevés. Milyen zenéket hallgatsz? Előadókat írj egy párat. Milyen formátummal eteted a lejátszót?
Mielőtt betettem a kocsiba, hallgattam otthon is akkuról és a hifire kötve. Apám hallgatta és nem akarta elhinni, hogy hangban partiba van az anno 160 ezerért vett Quadral Orco-val.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz lautnermark #53535 üzenetére
Teszek egy próbát lehet be szerzem akkor hát van aki azt mondja h kevés a teljesítménye kocsiba van aki azt mondja h nagyon jó. Majd meg látom mi lesz. Köszönöm a segítséget.
Your car, your life ;)
-
lautnermark
aktív tag
válasz Pardise #53532 üzenetére
Ja, értem, akkor beállítási problémákkal küszködtek, akik írták. Egy erősítőt sosem tekerünk ki tökig és én is láttam a youtubon olyan videót, ahol 150 Hz-nél vágták a sub tetejét.
Még egyszer leírom, az, hogy kevés mélyet ad, azt mihez képest kell érteni? Ugye almát a körtével nem az igazi!?A kábelezés egy mértékig univerzális.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz lautnermark #53531 üzenetére
Aha értem. Hát azt olvastam h maxon torzít meg nem ad nagy mélyet. Nem tudom már melyik boltnal olvastam
most telorol vagyok nem tudom meg nézni. De lehet meg veszem ezt akkor a blaupunktotYour car, your life ;)
-
lautnermark
aktív tag
válasz Pardise #53527 üzenetére
Mihez képest nagyon gyenge? Érdekes, én idáig elismerő szavakat olvastam róla. Nyugodtan vedd meg amit Osynho ajánl, de azzal ugye tisztában vagy, hogy azzal már elindulsz a lejtőn? Aztán jöhet a másik erősítő, első szett, szigetelés ........... stb., mert elfogja nyomni az elejét.
-
Osynho
addikt
válasz Pardise #53528 üzenetére
Mondjuk egy Audio System MX 10 (vagy Gladen M10, nem tudom jobb-e az új széria) zárt, vagy reflex ládában (én inkább zártat vennék, a pontosabb hang miatt), meg mellé mondjuk egy Gladen Audio M-LINE 60.2. Ez így picit 50 felett van. A hozzáértők meg majd mondanak még/mást.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz lautnermark #53523 üzenetére
Írtam emailt a paradoxnak h mi mennyi lenne, de még nem kaptam választ. Ennyire rosszak a Macok? Hát nem tudom, több helyen írták, hogy nagyon gyenge az a Blaupunkt, inkább nagyobb, erősebb kellene, biztos ami biztos, egyszer akarok mély ládát venni! Esetleg miket tudnál még ajánlani ami jó?
Your car, your life ;)
-
Lite
őstag
válasz zsolthee #53525 üzenetére
Ha levehető előlapra gondoltál, 2 din-nél az elég ritka madár lesz...
Milyen zenéhez? Bár a keret erősen JVC-re szabályoz (JVC KW-R 920BT).Ha külföldi vásárlás is játszik, akkor most jelent meg egy titkos favorit a piacon (Pioneer FH-X730).
De az 1 din-es megoldás olcsóbb lesz...
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Mazda 323F-embe (belülről ugyan ez, csak nem jobbos ) szeretnék egy 2din-es MP3/USB/Aux rádiót, levehető fejegységgel, kihangosító funkcióval. Kijelző nem kell. Tudtok valamit ajánlani ami bestbuy?
Mod: mivel nem akarok rá egy vagyon költeni (nagy-nagyon max 60k), lehet jobban járnék ez esetben egy 1din-essel + veszek hozzá egy 2din to 1din átalakítót
[ Szerkesztve ]
-
lautnermark
aktív tag
válasz Pardise #53520 üzenetére
Miből gondolod, hogy kevés? A Watt nem a "hangosság" mértékegysége. A mac audio-t felejtsd el! Ami a Mac-ből jó volt, azok a régi, még a németországi Pulheimben készült termékek, ami Kínában készül az már mind gagyi, csak nagyon jó a marketingje. Kivéve a CFX sorozat, ami nem Mac termék, hanem átmatricázott Phase. A Paradox jó cég, kicsit drága, de ajánlható. A féláron beszerelés szintén egy nagy marketingfogás. Megkérdezted már, hogy mennyi a fél ár??? Nem fogsz beleférni az 50-be! A Blau elég-e? Szerintem alap igényekre igen, de én csak a saját fülemmel hallok, a Tiéddel nem. Ha nem építesz "teljes rendszert", akkor felesleges drága dolgokban gondolkozni. Az aktívokban beépített erősítő van. Blaupunkt, mint márka nem egy nagy szám, de néha vannak egészen JÓL SIKERÜLT dolgai, mint ez az aktív mély is. Ha a Paradoxhoz mész, akkor a kábel megvételét is bízd rájuk.
-
senior tag
válasz lautnermark #53509 üzenetére
Nem lesz az túl kevés?
Erről vélemény?
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Signat ROM 5 mennyire alkalmas teljes rendszer kiszolgálására?
Most jelenleg ETON POW 172 szettem van, mellé pedig egy Phoenix Gold XS084 (150W) reflexláda, és egy Hifonics Jupiter VIII erősítő, ami első két csatiról hajtja a szettet, hátsó kettő pedig hidalva van a mélyládának.
Gondolkoztam, hogy veszek még egy erősítőt a mélynek, de szembejött a Signat, és nem tudom, mennyire lehet kompromisszumos? Mintha valaki mondta volna, hogy ezek az 5 csatis erők már annyira nem igazán jók, mert a (csati) mennyiség már a minőség rovására ment..
Igazából azért fogott meg leginkább, mert költséghatékonysági szempontból jó lenne, Hifo-t 10 ezer forintért vettem, második erőre se akarok többet költeni, és ha így a hifot eladnám akkor egész jól kijönnék.. -
pengusz77
senior tag
válasz lautnermark #53474 üzenetére
-
kacsa7
őstag
válasz Joe fiú #53504 üzenetére
Fixed álláson kikerüli a gain potit, ergo még1 zajforrást. Ilyenkor 0,5V-os érzékenységen van. Én ettől függetlenül nem használom fixen, mert akkor oda kell lőni a többi erősítőt is jelszintben, hogy hangerőben passzoljanak, ami nem mindig a legjobb eredményt hozza. Nyomó hajtásánál valamelyik mono-ra állítsd, de ilyenkor elvileg az a bemenet megy, amelyikre állítottad. Szóval kell egy Y elosztó hozzá és úgy dugni abba amelyiket választottad. Legalábbis Y nélkül hiába dugod be valamelyik RCA-t, ha a bal csatin épp van mélyhang, a jobbon pedig nincs, vagy fordítva, akkor azok a szubról adott esetben hiányozhatnak. Többek között azért is javasoltam a 3544-et, mert ott a bemenet választásnál van L+R, ami egy összegzett bemenetet csinál a 2 csatorna jeléből.
-
Joe fiú
senior tag
Ma megérkezett az "új jövevény" Alpine 3539 személyében, remélem jó választás volt, hamarosan jön hosszá egy márkatárs az Alpine SWS 1022D személyében, remélem jól ellesznek együtt.
Viszont, emlékszem, hogy régebben volt olyan mizéria, hogy variable-fixed álláson más a hangja. Jól emlékszem, hogy fixed álláson a tuti. Illetve ha szubhoz lesz, kell nekem, hogy sztereon legyen, vagy bal mono/jobb monoba kell rakni?
Érzékenységet levettem 2v-ra, ugye 20évvvel ezelőtt ez már csúcsnak számított.
-
zsolt19900
őstag
válasz MunezXBK #53500 üzenetére
jaaa vatelin, na az volt egy pár ökölnyi a régiben de akkor játszadozok a dolgokkal köszönöm nektek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Bloksma
aktív tag
válasz Joe fiú #53482 üzenetére
Pl: Mac Audio Pro Flat
Ha szétnézel, szerintem akad egy pár hasonló. Vagy ha megkérdezed Zsoltit, a linkelt oldal "gazdáját", szívesen segít. -
PiciPeti
őstag
válasz zsolt19900 #53499 üzenetére
Általánosságban semmit nem lehet mondani erre kb. Ahány sub - autó annyi jó megoldás lehet.
A ládát belülről lakkozni, éleket tömíteni minden esetben érdemes, hogy biztosan ne szeleljen sehol. A tömés, és a felhasznált anyag abszolút "egyénfüggő". Vatelin nem egy nagy összeg, ha nem érzed jónak a subot, megéri játszani vele. De van láda ami tök üresen szól, van ami tojásszivaccsal, van ami vatelinnel tömve...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest