Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lautnermark
aktív tag
válasz
Pardise #53536 üzenetére
Alapigényekre, kiegészítésre, ha nem építkezel tovább, akkor SZERINTEM elég. Volt már valaha mélysugárzód a kocsiba? Akinek kevés, lehet, hogy egy 30 cm-sel hasonlította össze. Ahhoz képest, persze, hogy kevés. Tisztán fizika. Hangszeres zenére elég. Kemény rockhoz már lehet, hogy kevés, de kinek mi az igénye. Elektronikus zenénél műfaja válogatja. Rnb-vel elvan, rap-hez és hip-hop-hoz lehet, hogy kevés. Milyen zenéket hallgatsz? Előadókat írj egy párat. Milyen formátummal eteted a lejátszót?
Mielőtt betettem a kocsiba, hallgattam otthon is akkuról és a hifire kötve. Apám hallgatta és nem akarta elhinni, hogy hangban partiba van az anno 160 ezerért vett Quadral Orco-val.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest