-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
-
B-enji
tag
-
B-enji
tag
válasz sbazsi #53644 üzenetére
Én a helyedben beraknám azt a 4 csatornás erősítőt (pár ezerért kapsz kábel szettet hozzá), tuti hogy nagyobb hangerőt tudnál kihozni a meglévő rendszeredből. Esetleg még az ajtók szigetelését (rezgéscsillapítását) csináld meg, sokat tud hozni a mélyebb frekvenciák megszólaltatásában. Ez összességében nem kerülne sok pénzbe, és ezeket amúgy is erősen ajánlott megcsinálni a gyári hangszórók cseréje előtt (ha később mégis szeretnél fejleszteni).
-
Bloksma
aktív tag
válasz sbazsi #53601 üzenetére
Ezt így azért nem lehet kijelenteni. Természetesen függ attól, hogy milyen a gyári, és milyenre cseréled.
Nekem a gyári egész jó, sokat kellene költenem, hogy jelentősen hallható javulást érjek el, erősítőt nem szeretnék, úgyhogy én például meghagyom, míg nem kezd el tönkremenni. -
pengusz77
senior tag
válasz sbazsi #53601 üzenetére
Üdv. Én végigjártam ezt az utat. Igenis javít a hangszóró csere (nekem hátul volt 13-as, elöl 10-es). Aztán az erősítővel megint javult, aztán az első szett beszerelésével megint. Ja és nekem kevésbbé torzított, mint a gyári hangszóró, sokkal szebb hangja volt.
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz sbazsi #48476 üzenetére
Erre valaki?
BT fejegységet szeretnék.
Ahogy olvasom, van amelyik eléggé lassan szinkronizál a telefonnal. Olyat szeretnék, ami jól működik.
Ez sajna az adatlapokból nem derül ki.
Továbbá ha jól olvasom, akkor jobb a külön kivezetett mikrofon is. Szóval inkább erre szavaznék.A régi mélyládára valaki valamit?
Esetleg ha bekenem a gumit szilikonnal, mielőtt használatba veszem, akkor az árt vagy használ neki?CD mechanika továbbra sem kell, hátlapi usb feltétel, hátlapi jack aux előny, akárcsak az előlapi SD kártya az előlap mögött. De ez utóbbi nem feltétel.
-
Side_
aktív tag
Amit mindenképp tarts szem előtt, az az érzékenység (kilencven-1-2-3-4dB az már talán értékelhető lenne) - és hogy ne legyen azért 20centinél nagyobb az a hangszóró, amit fejről akarsz hajtani.
Ha ovál lesz, akkor az free-air, tehát elméletileg nemkéne neki - bár annak is jót tesz, ha van valami zárt tér, amiben zenélhet.''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
Side_
aktív tag
khmm...a DLS egy nemrossz cucc minőségileg.
De ha mások az igényeid, akkor...
Annyit tudok mondani, hogy az az 50W az nem 50, hanem olyan 15-20lehet valósban.
Ha erre egy 100W rms hangszórót ráraksz, akkor nem fog szépen szólni fejről.
Egyébként olcsó megoldásként ovált javaslok - ha tényleg ezt akarod.
Az oválok általában úgyis 40-50W rms-t tudnak, és fejről is bőven elvannak, mert nagy érzékenységűek. Nem egy highend, de ahogy értelmezem - a célnak megfelelne.
A DLS-t meg rakd be az ajtóba
Mennyi lenne a keret rá?
Illetve használt is érdekel?''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest