Hirdetés
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigoi
senior tag
válasz
PiciPeti #37096 üzenetére
Most is dupla van és nem sok mivel lehet állítani a basszust ugyebár,csak akkor tekerem fel mikor rám jön az 5perc.
Zárt ládát majd később csinálok,már leszabattam és megvettem az mdf-et a reflex ládához vagy 1 hete szóval most azt tudom csinálni.
A zártat meg hiába dobom össze valamikor,akkor sem tudom a fenti erősítők egyikével meghajtani mert a fenti erősítők egyike sem áll rendelkezésemre csak az rx44 amit meg meg beszéltünk hogy kevés lesz zárthoz.
Minden esetre mikor megyek megint szabatni a másik refi ládához az anyagot akkor a zártat is leszabatom és meg hallgatom az rx-el.
A reflex csövet megtaláltam hogy melyik van benne gyárilag 100x200 brr aero névre hallgat.
Már csak azt nem tudom hogy jó lesz e abban az irányban a cső vagy sem.
Másik variáció a hangfal oldalában elhelyezni viszont a vége elég közel lenne a hátsó falhoz,így nem tudom melyik lenne a jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest