Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Szeretnék valami olcsó fejegységet a Fabiámba, és eddig a pioneer-mvh-150ui -t néztem. Ez jó is lenne, meg látom sokan veszik ezt, de ez ugye piros, a kocsiba meg zöld a világítás. Szerintetek nagyon hülyén nézne ki? Néztem egy másikat, a JVC KD-R332 -t. Erről van valami vélemény? Nem tudom mennyire zavarna, ha piros lenne a fej, de ha nem muszáj nem venném a drágább JVC-t, mert fantom táp is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged