Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
csucsbicep #23228 üzenetére
Én pont most tesztelgettem a gépet, mert játék alatt néha hangos és a VGA-ra gyanakodtam (XFX dual ventis, amiről mindenki állította, hogy hangos, eddig nem volt, gondoltam hátha igazuk van) beállítottam 30%-ra a ventit, nincs hangja, na mondom valami nem jó, hiszen játék alatt 25-28% között van. Lefixáltam a cpu és a vga ventit is, indítottam egy aida stress test-et és egy furmarkot és láss csodát a kis corsair CX400 emeli a fordulatát elég komolyan, de még csak nem is langyos a levegő amit kifúj, hanem a szobával azonos hőmérsékletű. Lehet tápot kell vennem, ha újra csendet akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged