- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
diegho #19332 üzenetére
Te meg amit miresz műveltek azon vagyok felháborodva, fejezzétek már be a gyerekes hülyeséget.
A tuning teszt pedig nem azért lett készítve mert húzva akarom használni a kártyát, csak a hőfokok végett, de ők biztos nem rosszabb konfiggal tesztelték mint az enyém.sakal83 Ez sem igaz, ott volt a Gigabyte OC kártyám a maga 3 ventis változatával.
Kisebb ventilátorok, nagyobb fordulatok, hangosabb volt, hőmérsékletre sem volt jobb.Killerlaca:
Kombustorral nálam 72 fokos volt, az teljesen normális.
Játékok alatt 60-65fok fölé nem igazán megy. -
sakal83
addikt
válasz
diegho #19332 üzenetére
A sapphire hd68XX is jó - akár a többi, kiv a giga- csak az a két év gari bizony nem jó
Az a kétventis XFX-el egy gond lehet, az, hogy két venti van rajta. Akinek volt már kétventis az tudja. Halkabb, mint az egyventis. Aki tagadja, az gondoljon bele egy kicsit, hogy a kettő nem egyenlő eggyel - könnyebb légszállítás, kisebb fordulat- , csak sajnos kétszer akkora az esély, hogy az egyik zörögni fog egy idő után. Nekem két darab kétventis (nem 68XX) vga-m is ezért ment vissza gariba 5-6 hónap után.
Volt szerencsém egy Sapphire HD5850 Extremehez, amelyen ilyen hűtő volt, mint amilyen a ti ajánlásotokban, hát megdöbbentem mert hangja az nem volt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
diegho #19330 üzenetére
Hagyjátok már abba ezt a baromságot amit csináltok, beszéltek itt össze, vissza, melyik milyen jó úgy hogy közben nincs is a kezedben a másik kártya.
Odaadom az egyik Sapphiromat hogy leteszteld milyen meleg is.
Vagy Kombusztorral csinálj 950/1100on 1920x1080 8xAA mellett stabilitás tesztet 6 percig, az ott megjelenő maximum hőmérsékletet meg írd le. -
Gaboman
nagyúr
válasz
diegho #19320 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy nem tudom melyik Sapphire kártyát tesztelték ott, de nálam 22 fokos szobában Idle: 36 fokos a kártya 950/1100on szemben a tesztben 45 fokkal.
Kombustorral mérve 1920x1080 8xAA mellett 99%os kihasználtságnál volt 72fokos maximum.
Az ott mért sapphire meg 900/1050 mellett 83 fokos, biztos hogy nem ugyanerről a Sapphire kártyáról van szó. -
-
miresz
veterán
válasz
diegho #19318 üzenetére
Nálad betalált.
Lenéző meg nem én voltam. Ha neked a segítség trollkodás,akkor igazad van.Te úgy is olyan sokat segítettél már ebben a topicban(is).Ha kicsit figyelmesebben olvasnál akkor rájönnél,hogy butaságot mondasz, a linkelt tesztel azt akartam szemléltetni,hogy load húzva melegebb mint a társai. A hitelesség a te szavaidban nem lelhető fel, lásd más topicock. De ez nem ide tartozik.
Részemről off vége,és peace.
-
miresz
veterán
válasz
diegho #19316 üzenetére
Hát ez ismét egy okos hozzászólás volt tőled köszönjük diegho troll
Képzeld sapphire-m sosem volt saját,tehát keversz valakivel,most is a sapphire-t ajánlom első sorban,legfőképp az ára miatt. A kis 2500K-dal meg simán partiban van egy 8120,mint
árbanja nem a szandi drágább. Mint stock,mint pedig overclock is hozta a teljesítményét.De erről kérdezz a szandy topicban mert volt már személyes teszt is a 2 proci közt.Ui: "tudom, mindenre van magyarázat, de kit érdekel a magyarázkodás? Ettől függetlenül természetesen jó a Sapphire, Asus, MSI, ezt senki nem vonja kétségbe, de az XFX sem szar, ez van."
Ez így van senki sem mondta,hogy szar,én személy szerint nem ajánlom.
-
miresz
veterán
válasz
diegho #19307 üzenetére
Ezáltal jóval melegebb is load,főleg húzva.A személyes tapasztalatok nem azt mutatták,hogy halkabb lenne,mert load,pl furmark,3Dmark11,szépen felhangosodott,és jobban melegedett,mint a Shappire,vagy az Asus. Arról nem is beszélve,hogy a minősége,összeszerelésileg,anyagok használatában a nyomába sem ér egyiknek sem a felsoroltak közül. (pl.azok a ventillátorok nem tudom meddig lesznek rajt enyire "halkak")
-
miresz
veterán
válasz
diegho #19213 üzenetére
Akkor örülj neki,mert a tied valami silent edition lehet.
(#19216) Gaboman: Mondom én,hogy egy rugóra jár az agyunk.
7890,vagy 7870 lesz a következő kártyám(im) nekem is.
3Gb GDDR5 társaságával az már nem tűnik rosznak. Persze csak egyesével megvéve,mert nem szakadt rám a nemzeti...
De itt lesz a 2 6870 ára is még....
-
-
Roxbury
őstag
válasz
diegho #15405 üzenetére
Milyen tápot lenne érdemes vennem (gondolom ilyen 600 W környékén) aminek van 2 db csatlakozója , ami a videókártyához kell (pci-e 6pin), és ami megfelelően el tudná látni azon az ágon a videókártyát? Mert ha húzva megehet akár 180-190 W-ot is ez a fajta kártya, akkor inkább valami nagyobbra gondoltam, nehogy az legyen, hogy nem elég neki az sem, vagy stabilitási problémái legyenek.
Köszönöm!
-
Roxbury
őstag
válasz
diegho #15405 üzenetére
Procit az igaz, hogy nem vettem vissza, viszont a kártya alapon ment.
+ Felcseréltem a két táp ágat is, gondolván, hogy lehet, hogy az egyik ágból jóval többet vehet talán fel, de a táp valamelyik ága nem bírja (majd talán a másik).
De sajnos így is csinálja.
Úgyhogy gondolom akkor biztos a táp. Köszönöm a segítséget.
-
Roxbury
őstag
válasz
diegho #15403 üzenetére
Lehetséges, hogy valóban a táp lesz, mert sikerült reprodukálnom a problémát.
Adtam neki full terhelést intel burn testben, utána prime 95-ben. Akkor semmi.
Adtem neki Furmarkban teljes terhelést. Akkor se semmi.
Abban a pillanatban, amikor ráküldtem a furmarkos teszt mellé a prime 95-öt, azonnal lekapcsolt a gép.
Szóval nagy valószínűséggel akkor a táp.
Valaki azt mondta itt a fórumban, hogy nem kötelező rácsatlakoztatni mind a 2 helyre tápcsatlakozót. Ez igaz?
Bár, ha így megeszi a magáét mindegyik ágról, akkor egy ágról még kevesebb lenne neki gondolom + lehet a kártyának se tenne jót.
(#15405) diegho : Okés, köszönöm.
Kipróbálom húzás nélkül, hátha jó lesz.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho #14845 üzenetére
A hangot azért írtam mert kb 200 hsz en keresztül azt olvastam meg grafikonokon láttam (amiket te linkeltél be), hogy melyik kártya mennyivel halkabb egy kicsivel..
Kutyát nem érdekli terhelve mennyire van hangja mert aki játszik kvázi nem arra figyel...
Idle ben meg szépen fogom leveszem 20% környékére úgy is tudja tartani a 45 fokos hőmérsékletet és nekem elég jó fülem van de az év világon semmi hang nem jön a VGA felöl.A teljesítmény dolog a fogyasztásra volt értendő ezek a kártyák zabálják az áramot.Szerintem felesleges azon rágódni ez ennyit vagy annyit fogyaszt.Engem ez nem túlzottan érdekel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho #14845 üzenetére
Mert a legkisebb is számít ahogy a TESCOBAN
Viccelt félre téve ez egy fórum mindenki véleménye szvsz számít és engem érdekel.
Fórumozni meg tudni kell én se veszem kritikának ha valami olyat írnak ami az én számomra favorizált termékre negatívan hat, de néha nem tudom szó nélkül hagyni -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho #14840 üzenetére
diegho Szinte éreztem hogy ezt sem tudod szó nélkül hagyni ami kicsit már zavar..
Fogyasztás: Abszolút nem érdekel, teljesítményt akarok és ezért hajlandó vagyok vállalni az áramfelvétellel kapcsolatos terheket is.Ugyan ez processzorban vagy bármiben.Ha benzines 3.0 át veszek menni akarok ha spórolni akkor 1.9 TDI érzékeled?
Hang: (mivel ez lesz a következő) Gamer vagyok, játékos! Tudod az mi? Az akinek a fülén egy baszott nagy füles van és éppen lövi az ellenséget vagy 270 el szakít egy pályán!! Szerinted le fogok térdelni a gép mellé hallgatózni mennyit és hogyan forog a venti??
Ne legyünk már nevetségesek....Én Custom fan controlt használok a Trixx ben ahogy melegszik úgy emeli igen 60-70 fokos kártyánál már van hangja , viszont lehűti a kártyámat ez mindennél többet ér.Hangra/zajra meg fentebb van a válasz.
..and have fun.
-
///Krisz\\\
senior tag
-
-
lsc
nagyúr
válasz
diegho #14780 üzenetére
Pedig lenne hova felemelkedned, én ugyanis nem zaklattam a topicot 2-3 hétig hogy milyen kártyát vegyek /majd "természetesen" másik kártyát vettél, ami lehet jó döntés is, csak akkor miért kellett annyit kérdezgetni/, illetve nem arról offoltam jó pár napig hogy mennyire jó az egyik és mennyire nem a másik proci egy videokártyás topicban
.
Természetesen én vagyok helikopter, de hát ez már csak így szokott lenni.
-
Biga123
addikt
válasz
diegho #14781 üzenetére
Neked szerintem lottózni kéne ha ennyire jól látsz a jövőbe..
Azt meg végképp nem értem hogy mért ne kéne egy árba adni az általad favorizált termékekkel ha ugyanolyan halk hűvös és gyors mint a többi..
Használtba meg valószinüleg nem fog annyit számítani a gari mint te azt gondolod.. utolsó vga-at ugyanannyiért adtam el mint amennyiért vettem gari nélkül..(újonan vettem)
-
lsc
nagyúr
válasz
diegho #14776 üzenetére
Ne fárasszuk már egymást, Te jól döntöttél, aki meg sapphire-t vesz az rosszul, veregesd meg a vállad, örülj.
Egy kártyát annyiért adsz el amennyiért elvisznek, ha bejön az új radeon széria ezek 30 körül jó ha elmennek, tök mindegy mennyi garival. Érdemes megnézni az 57xx széria árait, szinte semmi különbség nincs az árak között. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho #14757 üzenetére
Nem tudom fura nem fura én nagyon meglepődtem hogy egy Asus névvel jelzett kártya tök mindegy mihez adta a nevét mihez nem csak úgy fogja magát és ilyen árkategóriában ilyen jelenségek sorozatát generálja ez számomra ELFOGADHATATLAN.
Én hála égnek ezek szerint szerencsés voltam, vagyok összes Sapphire kártyám hibátlan.
(Kopp kopp) -
gordonfreemN
addikt
válasz
diegho #14625 üzenetére
Nézd, tudod te is jól, hogy itt miröl van szó. Világosan elmondták, nem akarnak konfigot cserélni. Te pedig csak eröltetted a témát.
szerk: és én úgy gondolom, hogy minden hardvernek van célközönsége. Az egyiknek ebben az esetben te vagy, a másiknak meg Feri.más:
van olyan kozolunk, aki vizezi a kartyat es a swiftech mcw82-t vagy a gpu wak-ot hasznalja? -
miresz
veterán
válasz
diegho #14622 üzenetére
1. Honnan tudod,hogy nekem mennyi pénzem van hardverre?
2.Abszolúte nem fáj,hogy te mire cseszed el a pénzedet,csak nem szeretem a fellengzős dumát.
3.Nem én kezdtem el egy VGA topicban ajánlgatni a szandit.
4.Te értesz hozzá,ez tisztán látszik!
5. Használgasd a kis cuccaidat, nem kell bizonygatni semmit sem ,főleg nekem nem!
6. OFF. -
miresz
veterán
válasz
diegho #14596 üzenetére
Azért szeretsz egy kicsit túlózni nem?
Akkor sok egészséget és szerencsét és pénzt az elkövetkezendő intel processzoraidhoz és AMD kártyáidhoz!
(#14597) mimic1979: : Intel Vga?
Hisz az integrált vga-i is milyen jók!
AMD smarter choice!
De ezentúl privátba mert tényleg nem ide tartozik!
-
miresz
veterán
válasz
diegho #14576 üzenetére
Ezen csak nevetni tudok! Költs többet és hidd azt,hogy jobb,betegségben szenvedsz.Raktam össze már gépeket megrendelésre i5 2500K ill. i6 2600K-val is de szerintem abszolút nem éri meg az ár különbséget. De persze mindenki maga dönti el,hogy mire szórja ki a pénzét.
De,ha követed a híreket sajnos most be fog következni ez:De ez már tényleg nem ide való ha akarod folytatni akkor privát.
Ui: Egyébként akkor miért van AMD vga-d? Vegyél inkább jó minőségű intel-t!
Üdv: Miresz
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho #14578 üzenetére
a-a guru3d-ről jön simán [avp bench] a config file-t át kell írni azokra a paraméterekre..nekem itt a cfg [cfg] és az exe-ét -configgal kell indítanod és =fileneve.txt
azeredményeket a user mappádban találod az AvP_D3D11_Benchmark-ban..alapjáraton default felbontással indítja a benchmarkot, szóval amiben van a monitorod, azzal méri...
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho #14574 üzenetére
Érthető ahogy nézed a dolgokat..én 1 hetet vaciláltam rajta, h most vegyek új lapot meg procit vagy sem..és úgy döntöttem, h nem.Egyébként, nem intel lett volna az amit veszek..hanem egy X6 1055T...Most töltöttem le, az AVP benchmarkot, ha van kedved majd szedd le
absolute no offense, csak kíváncsiságból, kinek hogy fut..és le lehet vonni a következtetéseket.Attól függ, hol nézzük a Source tesztet...valami 300-400 fps jött ki..és 600-700 között is mozgott sokszor.SZóval az AVP bencshez adalék. ezekkel a beállításokkal [file] ennyit ment az enyém : Average FPS: 32.7 / 1920x1080 egy i7 970es rendszer 23-at ment alap 6850-el... [test] szal..nem vok meggyőzve egyáltalán....és konkrét fejlesztői konfirmációkat sem találok arra, h xy-játékok quad-ra vagy hexára lennének optimalizálva már...ami egyébként már igazán ildomos lenne, mivel egyre több a 4-6 magos proci, és jó lenne kihasználni...
-
miresz
veterán
válasz
diegho #14554 üzenetére
Már bocs,hogy beleszólok,de én is elolvastam amit írtál. Abban igazad van,hogy jobban járna egy újabb konfigal,de viszont én azzal nem értek egyet,hogy egyátalán miért költenek az emberek Intelre? (bocs az intel fanoktól) Évenkénti min. 2 cpu foglalat csere az biztos. Nincs átjárhatóság a hardverplatformok között. Amúgy is drága az intel,ezáltal még drágább lesz,mert pl,ha procit akar cserélni a páciens,az alaplap mehet a kukába,vagy áron alul adhatja el. Teljesítmény különbség meg egy átlagfelhasználó számára észrevehetetlen,max. a szintetikus tesztekben ütközik vissza,bár ott sem eget verő.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho #14554 üzenetére
Csak, hogy tárgyilagosak is legyünk, a 6850-ennel a crysis 2 - patch 1.9 - 1920x1080 - - DX11 enabled - hi res NO - és ULTRA beállítások mellett az fps 18-35 között van.Az alaplap elszállás igen...kérdéses, de mivel elméletileg minőségi japó cuccokból van, így nem hinném, h csak úgy pár év alatt szétesne.Nyilván van kivétel.Azért nem érted a 3x-os árat, mert levonogatod belőle a q66ból meg nem.Előző procim e6300 akkor rögtön -9k a q6660-ből akkor az 9ezerért újítottam.Ha nem6600at veszek, akkor kb értelmes H61-es lap 10-13 , normális i5 - 35k memó bele 5-6..és akkor ebből kell levonni az e6300-at (9). ddr2 (max4k) és alaplap max6.Tehát 53k - 19k 34..és ez több mint 3xosa a 9k-nak..és nem hinném, hogy ezzel a nagy platformcserével a c2-ben pl. dx11-ben 40 és 120 között lennének az fps-ek...2-3 év múlva ilyen logika alapján pedig megint cserléhetném.Konkrét linked a lost planet + többi játék multitaskjára esetleg?ha már úgyis le vagyok maradva, akkor felfrissítem ezeket a dolgokat, hogy az új játkok quad-hexára stbre is optimalizálva vannak konkrétan
Ettől függetlenül tényleg levok maradva, mivel a gépem a dio 3-hoz kell max, többi játék nem érdekel sajnos..még CS source-al játszogatok néha, dehát az több mint jól megy...meg ment eddig is.
-
///Krisz\\\
senior tag
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho #14543 üzenetére
Itt nem teljesen arról van szó, h nekem elég-e.Hanem, h a progik kihasználják-e...Az i3 2100-as - ami talán jobb lehet - de nem lehet tuningolni, eleve 24k a legolcsóbb helyen is...a q6.6 18 volt.Nem kellett alaplap, meg memó sem.Oda kell egy normális 1155 lap meg ddr3 is..2 év múlva meg az is cserés lenne.Érdekes lenne a gyakorlati haszna is, az eszeveszett pont vadászáson kívűl.Jó lenne tudni, h melyik programot/játékot készítették tutira több szálra 2+ ...mert az ugye minimum vicces lesz, ha 2 év múlva, mikor végre elkezdődik a normális multitask egy q6.x q8.x q9.x is gyorsabb lesz néhány i3 v. i5 nél...HT ide vagy oda.Ha meg 3x-os árú platform cserével 2-3 fps-el vagyok beljebb, annak azért annyira nem örülök.
-
b3Ro
senior tag
válasz
diegho #14303 üzenetére
nekem xfx BE van, szoval tudom, h menyire hangos... nalam 21 % ,egy a venti, ami nagyon nagyon halk, es igy alapon 38 fokos, jatek alatt 65 ( gyarilag 940/1150 ). Tuning teren a 1000/1240 siman megy ( nalam 1000 a max a msi afterburnerben ), szoval csak ajanlani tudom, nagyon jo kartya
-
pepusos
senior tag
válasz
diegho #14330 üzenetére
Nem mondtam egyszer sem, hogy az 1 % Trixx-nél az 30-50 fordulatot jelent. Persze hogy nem annyi! Nem tudom mit lovagolsz ezen?! Én azt mondom, hogy 1 %-on megy, és 60 fok alatt van. Ráadásul így hangja sincs. Ha fentebb veszem, akkor már zavaróan hangos, ebből sejtem, hogy többet is pörög. Nem szeretném tovább magyarázni, nem érdemes, ráadásul ez egy 6850/6870 topic. Béke
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho #14322 üzenetére
Na épp akartam mondani akkor passzolom..
..de azt hiszem ezt a TriXX nevü Utility progit a 6xx szériához ajánlja a Sapphire (főként)
Szerk: SAPPHIRE Eligible Product List for TRiXX Utility
Itt az általad említett kártyákat nem találom.Szinte végig 6xx széria.
[link]Szvsz azért nem ment.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
diegho #14318 üzenetére
Hsz-ed miatt most megnéztem és egész a nulla % ig le tudtam csavarni a ventit "fixed" állásban..
Szerk: neked akkor lehetséges eltérő tapasztalataid vannak nálam tökéletesen teszi a dolgát a TriXX..épp egyik nap állítgattam be a Custom menüben egyénileg a venti fordulatát...nagyon hasznos.
-
pepusos
senior tag
válasz
diegho #14315 üzenetére
Sapphire 4850 és Trixx-el szabályozom. És de, hallom 10 %-on, de már 5-ön is. Nem egy mai darab, gondolom ebből is adódik hogy hangosabb már mint egy új, de ez akkor is így van. 1 %-on csendes, bármi máson már zavaróan hangos, főleg miután lecseréltem a proci gyári hűtőjét egy Freezer 13-ra. (addig valóban nem is hallottam a VGA-t)
Malibutomi:
Így van
-
pepusos
senior tag
válasz
diegho #14313 üzenetére
Heh
De elvagy! Nyilván megszámolni nem tudom, és az 1% nem azt jelenti hogy 30-at forog percenként. Én csak azt hallom, hogy nem hallom. És igazából az sem fontos számomra, hogy hányat forog egy perc alatt, és hogy az valójában hány %-nak felel meg. Lényeg hogy csendes. 10 %-on már nem.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
diegho #14299 üzenetére
jah a számla ereje, viszont a 10k különbségből már lehet venni artic hűtőket, amik többféle kártyára is felmennek, és amellett, hogy halkabb az összes gyárinál, jobb is
De így h a számla neked fontos, akkor sok sikert tudok csak kívánni, viszont elég jó árban mennek boltban is ezek a kártyák.
-
-
-
keke69
őstag
válasz
diegho #14195 üzenetére
Na idefigyelj te nagyarcú!Nem hiszem,hogy akkora baromságot kérdeztem volna(mivel van ilyen műszer),hogy ilyen flegmán kellene válaszolnod,de ha netán mégis akkor is lehet kultúráltan válaszolni,nem pedig arcoskodva mint ahogyan teszed!Remélem az összes kérdésedre amit itt a fórumban teszel fel a válaszok erre az 1 szóra fognak korlátozódni,hogy GOOGLE!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magyar az űrben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged