Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hát nem tudom mit tegyek!
Nézzegetem az NV frontot, mert a GTX jó lenne, de mindenhol, ehhez az a drájver, ahhoz az a drájver stb.
A PC-t konfigurálni kell ezért szeretjük, na de ennyire!
Gef 2 GTS-em volt, utána Gef4Mx400, utána Fx5600, de közbe 8500 Le, utána 9800, most meg X1650Pro.
Hát a geforce-knál még azt is meg kellet nézni, ha minden játék okésan ment (nem voltak texturahibák), hogy a videók nem-e torzítanak pl: Fx5600-nál volt olyan, hogy a fehér hó sárga lett új driverrel (mozifilm, nem gamma).
Ati-nál csak annyi bibi-t vettem észre, hogy anno a Maffiában a régebbi driverrel a Golden-gate-nek nem volt korlátja. De nem villódzott, nem ment irreálisan alacsony FPS-el a játék és nem torzult a divx-es film sem. Asszem Ati lesz ebből, nem NV.
Aki ráér tökölni, az vesz NV-t és ha ezzel játszik visszateszi a régebbi drivert, ha azzal, akkor meg feldobja a legújabbat.
Én nem flamelni akarok a 3Dmarkos topikban, hanem élvezni a játékot, ami a feltelepítéstől kezdődik, és ha az első normális indulás elött 200 drivert ki kell próbálni, hát azt nem nekem találták ki.
AMD-ATI Powa.
Nemsokára a clubban, ja és előbb utóbb lesz normális hűtés, a fogyaszást meg leszarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Asztalos klub
- Tesla topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest