Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egérpad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

creed13 tag Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen chipkészleten lehet Crossfire-be kötve használni ezt a 2900XT-s őrületet?Mert én az ATI hivatalos honlapján nem tudtam rábukkanni a megoldásra...  
- 

Mozso26 senior tag Ém is ati tulaj leszek ha a sors ugy kivánja.Habár csak a sima 512-é.  
 Direkt nem a gtx-et veszem mert szerintem ati jobb lesz. 
 Ha gondoljátok ebben még egy kicsit megerösithettek. 
- 

rocket nagyúr Sapphirenak is kaphato az 1gb-os XT kartyaja [link] 
- 

Mr. Maffia tag Jó hát gamestar..... ne vicceljünk már!  Maga az oldal egy nagy szánalom, viszont a kommentek még annál is szánalmasabbak. Ahogy olvasom a vitát mindenkiben vannak apróbb hibák viszont Noisemaker a hibás/tahó mind1 minek nevezem..... OFF vége, inkább beszéljünk a phról, ne gsozzuk el! Maga az oldal egy nagy szánalom, viszont a kommentek még annál is szánalmasabbak. Ahogy olvasom a vitát mindenkiben vannak apróbb hibák viszont Noisemaker a hibás/tahó mind1 minek nevezem..... OFF vége, inkább beszéljünk a phról, ne gsozzuk el! (offoljuk el) (offoljuk el)
 [Szerkesztve]
- 

thomboy tag Gondoltam, akkor megnézed majd Vistán Dx10-ben vagy akár Vistán Dx9-ben, nem?    
 Szerk.: ha nincs kedved Vistához, akkor ez van, de Dx10-ben érdemes nézegetni, szerintem, nem? Mellesleg azért nem jön be az xp-s hotfix,mert lemaradt a link vége,figyelhetnének jobban erre,ha egyszer problémamegoldásra kell a hotfix 
 [Szerkesztve]
- 

arpi6k addikt Hát nekem a Lost Planet-tel valmi nagyon nem stimmel. A menüben kb 0.95fps-el megy, és semmit nem tudok csinálni. DX9-es verziót próbáltam elindítani.... 
- 

Angelo69 senior tag Sziasztok! 
 Nem tudtok valamit az ultimate-s verzio megjeleneserol? 
- 

arpi6k addikt Ha esetleg valaki lát 1GB-os HD2900XT-t valahol az szóljon, mert szándékomban áll kipróbálni! 
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

Mozso26 senior tag Pls LOST PLANET képeket ati karikon.  
- 

Mozso26 senior tag Dx 9 vagy dx10-ben nézted?  
- 

Achill3uS nagyúr Q6400 nem lesz retail, hányszor kell még leirnom  
 egyébként énsem hiszek az 50k-s Q66-ban.. mennyi lenne akkor a többi proc ára? 25-30k az E66 és 15-20 a többi? az intel nem kiszórni akarja a cuccait hanem eladni.. amugyis ugy hallottam hogy késik a penryn, hogy a 333fsb Conroe-knak is legyen piaca legalább ősszel..
 [Szerkesztve]
- 

Drizzt nagyúr válasz  FireKeeper

üzenetére FireKeeper

üzenetéreP5K az mibe fáj? Jobban megéri mint a P5b? Egy Q6600-ra fáj a fogam 22-e után. 
 Megmég: van valaki, akinek előtte volt 9800 Proja? Attól hangosabb a hűtés? Vagy ha valakinek Vantec Aeroflow Va4-C7040-e volt, attól hangosabb?
 Az utolsó két kérdés a 2900XT-re vonatkozik. 
 [Szerkesztve]
- 

FireKeeper nagyúr válasz  Mozso26

üzenetére Mozso26

üzenetérea gtx-nek sztem kevés az x2. e6420-nak pedig szerintem nem kell olyan drága lap, elég egy giga ds3, de a p5k is jó lap. mod: viszont ha később 4magosat is akarsz, az alá nem rossz választás a p5k, úgy tudom a p35-ös chipsetes alaplapokkal jobban mennek a kentsfieldek. 
 [Szerkesztve]
- 

Mozso26 senior tag válasz  FireKeeper

üzenetére FireKeeper

üzenetéreAz 5600+ kevés???????? 
 Nem baj c2d-is veszek 6420-at.Azt majd jol megrántom és az már bizti elég lesz .De kitartok az ati mellett.(de-vel nem kezdünk mondatot) ha ilyen szakértö vagy mondj mellé egy lapot mert most az asus p5k szemeltem ki. ha ilyen szakértö vagy mondj mellé egy lapot mert most az asus p5k szemeltem ki.
- 

Mozso26 senior tag Ilyen nincs már hetek ota örlödök hogy mit vegyek , elszánom magam egy xt-re és erre még mindig rosz lost planet alatt pedig most azt várom a legjobban. 
- 

Achill3uS nagyúr ma megváltam a GTX-emtől, és most XT-re vadászok, remélem a hétvégén klubtag leszek  
- 

Drizzt nagyúr Legújabb Anandtech középkat tesztből: ![[kép] [kép]](http://images.anandtech.com/graphs/amd%20radeon%202600%202400_062707100631/14958.png) 
 Hmm... Azért jó látni, hogy Ue3 alatt elég erős a kari. Viszont az AA-t nem tudom hogy cseszték el ennyire.
- 

Speed addikt válasz  keszegduda

üzenetére keszegduda

üzenetéreÉn meg azé vettem a 2900XT hogy jól fussanak a gamek és nolám jól is futnak    
- 

Speed addikt Nem néztem még ezzel a hűtővel nagyon gyenge lenne így ahogy van olyan 3800MHZ körül megáll (stabilan) egy valid 4ghz-t és egy 3,9 GHz-s Super P1-et ki tudok belőle vakarni de semmi többet  Amúgy kompival 4,2GHZ körül stabil vagyis Pl: lefut a 3d06 cpu teszt és 4,4-en még mocorog Amúgy kompival 4,2GHZ körül stabil vagyis Pl: lefut a 3d06 cpu teszt és 4,4-en még mocorog   
 [Szerkesztve]
- 

arpi6k addikt válasz  keszegduda

üzenetére keszegduda

üzenetéreHát igen. Ez egy ilyen dolog... Aki ebbe belevág annak ezzel számolnia kell.  
- 

keszegduda őstag Ezzel nincs is semmi gondom, tiszta sor. Mindenki azt csinál, amit szeretne, ill. mindenki azt tesz, amit akar a pénzével, de azt tudni kell, hogy nehéz megkeresni a rávalót és akár 1 óra alatt vagy 1 perc alatt is el lehet herdálni. Ez a nem mindegy. Nekem is erősen fáj a fogam egy 2900XT-re, de egyelőre soknak tartom, az árát, mert ha megnézed lényegében egy NYÁK-ért fizetsz egy rahedli lét, ami iszoinyatosan tud amortizálódni. Inkább befejezem, mert elszabadul a pokol.  
 Csak azzal vana gond, hogy mire kiszamelem és megvárom hogy lemenjen az ára, azon veszem észre magam, hogy hopp, már nem ér semmit, a teljesítménye pedig közelít a 0-hoz. 
 ATI-AMD nem tervez csökkentést, mert NV ''állítólag'' tervez valamit?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Várjuk Keldor papa teszteredményeit. Kíváncsi vagyok... Kíváncsi vagyok...
- 

arpi6k addikt válasz  keszegduda

üzenetére keszegduda

üzenetéreÉn spec nem a villogás miatt vettem ilyen kártyát, hanem azért mert szeretek ilyesmivel szöszöli. Mondhatni a hobbim, és ha már van lehetőség arra hogy a hasonló érdeklődésü emberekkel megoszthatom a tapasztalataimat, segítséget kérhetek, vagy adhatok miért ne?  
- 

GezaR tag válasz  keszegduda

üzenetére keszegduda

üzenetére Bizony én is elgondolkodtam h 30-ért veszek X időre X1950XTX-et vagy ez. Ha ez, akkor 2 évig BIZTOS h nem cserélem le. Bizony én is elgondolkodtam h 30-ért veszek X időre X1950XTX-et vagy ez. Ha ez, akkor 2 évig BIZTOS h nem cserélem le.   
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Battlefield 6
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Maga az oldal egy nagy szánalom, viszont a kommentek még annál is szánalmasabbak. Ahogy olvasom a vitát mindenkiben vannak apróbb hibák viszont Noisemaker a hibás/tahó mind1 minek nevezem..... OFF vége, inkább beszéljünk a phról, ne gsozzuk el!
 Maga az oldal egy nagy szánalom, viszont a kommentek még annál is szánalmasabbak. Ahogy olvasom a vitát mindenkiben vannak apróbb hibák viszont Noisemaker a hibás/tahó mind1 minek nevezem..... OFF vége, inkább beszéljünk a phról, ne gsozzuk el!  

ha minden jol megy holnap meglesz a karim, aztán kezdőthet a tánc
 ha minden jol megy holnap meglesz a karim, aztán kezdőthet a tánc  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ?
 ?