- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Ez amit irtam az előbb 800FSB-s! De ezt használatn veszem és még garanciát is ad rá az illető! Csak itt az a lényeg hogy a processzorral oldodjon meg a hiba (már emlitettem volt régebb is) a pl a carbonban a nyilak egy kicsit zavarosak meg ilyenek de amugy 3d-ben nincs gond, tehát a táj a kocsi midnen tökéletes. Egyedül a Lamborghini Gallardonak a hatso lámpája kicsit zsikozott! Elméletileg egy jobb procival megoldható a gond.
[B][/B]CPT.Pirk: én ettől a kártyától nem szeretnék megválni, mert tudom hogy játékoknál mire képes
Tehát én ragaszkodok ehhez a karihoz és azért küszködök hogy hátha sikerül a probléma megoldása. Igaz jól meg a kari de ha már megy akkor tökéletesen menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tehát én ragaszkodok ehhez a karihoz és azért küszködök hogy hátha sikerül a probléma megoldása. Igaz jól meg a kari de ha már megy akkor tökéletesen menjen.