Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#8301) lori80 válasza XenHai (#8300) üzenetére

lori80
(kvázi-tag)

Ha lebontod a hutot a kartyarol,akkor rogton latszik,hogy milyen allapotban van a hovezeto parna.De,ha te 2 eve igy hasznalod,es meg nem nyultal hozza,akkor biztos,hogy porra van szaradva,es semmi hot nem vezet mar el.
Amikor hozzaersz porlani fog valoszinuleg az ujjaid kozott.En a helyedben amig ki nem cserelnem a parnakat,igy mar nem hasznalnam azt a kartyat,hatha meg nem keso...

[ Szerkesztve ]

Vannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...

(#8302) XenHai válasza lori80 (#8301) üzenetére

XenHai
(tag)

Elő fordulhat ,hogy a párna csere után is melegedni fagyni fog?

(#8303) lori80 válasza XenHai (#8302) üzenetére

lori80
(kvázi-tag)

Gyari hutessel jatekok alatt,folmegy 90-110fok-ra,de az,ennel a kartyanal termeszetes.De,ha alapjaraton annyi,akkor gond van:-)

[ Szerkesztve ]

Vannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...

(#8304) XenHai válasza lori80 (#8303) üzenetére

XenHai
(tag)

terhelve megy fel nekem is annyira csak idáig 70 fok körül volt ac hűtővel.de ha 110 a gyárival akkor sem értem miért fagy.

(#8305) lori80 válasza XenHai (#8304) üzenetére

lori80
(kvázi-tag)

Ha terhelve 90c,akkor nem kellene fagyjon.Esetleg a driverek osszeakadnak valamivel?Vagy probald ki egy masik gepben,hogy ott mit csinal.A hovezeto parna,meg par forint,nem art kicserelni azt sem.

(#8306) XenHai válasza lori80 (#8305) üzenetére

XenHai
(tag)

Szét szedtem ki pucoltam 1-2 helyen újra kentem . Most a teszt progi végig megy és 76 fokos a vram 1.Köszönöm a segítséget.
Szerk: Játéknál szürke fekete vízszintes csíkok jelenek meg.

[ Szerkesztve ]

(#8307) lori80 válasza XenHai (#8306) üzenetére

lori80
(kvázi-tag)

Hat,ha a hofokok jok,akkor lehet elvalt,valahol a forrasztas,mert akkor szokott hasonlokat produkalni.De kiprobalnam mindenkepp masik gepben is.Ha ott sem jo,akkor sutni,kell,vagy vannak paran itt ph akik meg tudjak elvileg javitani az ilyen hibakat.

[ Szerkesztve ]

(#8308) XenHai válasza lori80 (#8307) üzenetére

XenHai
(tag)

Bf3 alatt tökéletes De world of tanksnál fagyogat 1 játéknál csinálja.

[ Szerkesztve ]

(#8309) lori80 válasza XenHai (#8308) üzenetére

lori80
(kvázi-tag)

Bizonyos jatekoknal lephetnek fel driver hibak,de,hogy csikozzon annyira,olyat nem nagyon halottam.Nekem a Dirt 2-ben van olyan,hogy,ha nekicsapodok valaminek nagy sebeseggel,akkor szineset csikozik egy pillanatra.Az a driver miatt van,mert olvastam rola.

(#8310) tibor452

tibor452
(újonc)

sziasztok én is beszereztem sapphire 4870x2 es videokarit sajnos lc power5550 nem adja meg neki a feszkót és sípol is bootoláskor de egyszer ugyan elindult a kártya és ezt irta ki nekem:YOU HAVE NOT CONNECTED ONE OF YOUR VIDEO CARD POWER CONNECTORS TO THE POWER SUPPLY. PLEASE REFER TO THE 'GETTING STARTED GUIDE' FOR PROPER HARDWARE INSTALLATION. mondom lol hogy mind2 power kábel bevolt kötve.most ugy sikerült összehozznom hogy 2 tápot használok kicsit kókány megoldás de müködik.de valami akkor sem stimmel valaki aki tudja hogy mi a baja irja már le ide vagy privátban

esetleg ha valakinek megvan az eredeti bios és azt elküldené nekem nagyon örülnék.

Ha üzletelsz velem soha ne feledd a Pirost, és ha Rád írok kérlek válaszolj!!!

(#8311) Speed(R) válasza tibor452 (#8310) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi nem stimmel szerinted? Nincs semmi gond GPUz szerint, megy mindkét GPU, órajelek is rendben. A tápkérdést viszont qrva gyorsan oldd meg egy értelmesebb táppal, ha nem akarsz kellemetlen meglepit..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#8312) tibor452

tibor452
(újonc)

a device id és a subvendor nem egyezik evvel a képpel:http://mobilarena.hu/dl/upc/2011-03/14032_nevtelen.jpg

(#8313) tibor452

tibor452
(újonc)

(sajnos nem tudom már szerkeszteni a hsz-t)

a powerplay sem egyezik azon tünődtem el hogy bizony ebbe a biosba bele lett piszkálva.

(#8314) Speed(R) válasza tibor452 (#8312) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez egy 4850X2 -_-'

(#8315) tibor452

tibor452
(újonc)

ebben teljessen igazad van de a device id subvendor akkor se stimmel. hát ha lenne egy másik bios amibe biztos hogy nincs belepiszkálva megtudnék sok mindent.azt tudom hogy minél hamarabb kell vennem egy normális tápot.

[ Szerkesztve ]

(#8316) Speed(R) válasza tibor452 (#8315) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 4850X2 nem átmatricázott ref. Ati gyártmány, hanem egyedi Sapphire.
A 4870X2k kb. matricában térnek el a reftől, főleg a kezdeti példányok..
BIOS gyűjtemény..keresd meg, amit akarsz.

Van leírás, miként kell csinálni, fejből most hirtelen nem tudom..de mi lenne, ha nem ugranál bele fejjel (főleg a kuka táppal!), hanem először lementenéd a sajátodat és összehasonlítanád RBEvel..egyforma lesz..

[ Szerkesztve ]

(#8317) tibor452

tibor452
(újonc)

nem tudom hogy jol fogom e biost frissitést
atiflash -f -p 0 HD4870X2Master.bin
atiflash -f -p 1 HD4870X2Slave.bin

de lehet hülyeséget irtam :) vagy elnéztem megint valamit.

(#8318) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok vásároltam egy 4870X2-t viszont olyan problémám lenne vele hogy csak az egyik magot látja ,mert a 3D Mark eredmények azt mutatják.

Mi lehet a probléma ilyenkor?

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#8319) Scholes9 válasza geza12 (#8318) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Játékok alatt is ilyen? Próbáld meg másik driverrel, én sokat szívtam anno a kártyával :(

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#8320) geza12 válasza Scholes9 (#8319) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Köszi már megoldódott, de ennyit nem szívtam még kártyával.

A BIOS-ba egy funkciót kellett kikapcsolni és megjavult , GPU-Z ben a Crossfire Enabled lett.

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#8321) tibor452

tibor452
(újonc)

hali és szabad tudni hogy mit kapcsoltál ki a biosban?

(#8322) geza12 válasza tibor452 (#8321) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Az volt a neve a funkciónak hogy IOMMU és Disabledre raktam , de alapból Disableden van csak én anno valamiért bekapcsoltam.

(#8323) altare

altare
(lelkes újonc)

Hali nekem lenne egy olyan problémám hogy hiába teszek fel akármilyen drivert egyik se indul el a gépresi után [link] valami ötlet? pm-ben ha lehetne

[ Szerkesztve ]

</Az emberi tudás a világ tulajdona!></ Cuccaim : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=altare

(#8324) dinasztia91

dinasztia91
(újonc)

Tisztelt hozzáértők!!!
Abban kérném a segitségeteket hogy van egy Sapphire 4870x2 es karim.És van rajta egy :Accelero Xtream hűtés(3 ventis)Nagyon melegszik a kari mert nem tudom a venti fordulatszámát növelni 30 %tól feljebb hiába teszem fel 100% ra akkor is 30%on megy mert hallom hogy nem növekszik a fordulat eggyik venti sem reagál.Ati CCC er-ben és a hozzá adott tuningszoftverrelis próbálkoztam de hiábe esetleg ötlet?

[ Szerkesztve ]

(#8325) lori80 válasza dinasztia91 (#8324) üzenetére

lori80
(kvázi-tag)

Probaltad ujrarakni a drivereit?Valamikor en is sokat vadasztam egy ilyen hutot,de vegul vizesblokk lett belole:-) Azota kordaban tudom tartani a homersekleteket:-) Regen jatekok alatt 90c folott volt a kartya,most 53c fole fel oras FurMark terheles utan sem megy:-)

(#8326) csiki_89

csiki_89
(újonc)

Hello, tudna valaki segíteni hogyan kell be állítani a 4870x2-t? mert felrakom a ccc-t és akkor csak egy mag megy, ha letörlöm akkor megy mind a kettő, és magas is az fps de mégis olyan mintha lagolna, dirt2-ben, ez normális? vagy tud mondani valaki egy jó drivert, vagy h mit kell állítani?köszi!

(#8327) lori80 válasza csiki_89 (#8326) üzenetére

lori80
(kvázi-tag)

Az Ati catalyst-ben probald meg be,vagy kipipalni az A.I.funkciot.Ha jol emlekszem ezzel lehet ki be kapcsolni a magokat,de nem vagyok biztos benne.Full hd-ban minden high bealitassal nallam van vagy 40fps,ha nem tobb a Dirt 2- ben.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.