- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Most töltöttem le az ati honlapjáról. 8.7 es hotfixet, de lehet elnéztem vmit...
Egy biztos feltettem és kemény 10e pontról majdnem 14e pntra felugrott a 3dmark vantage
(másképp hogy teszteltem volna..)
Addig nagyon szarul is ment ami a frameket illeti, szóval nem állt össze a kép, már azzal is sokat szenvedtem, hogy feltegyem, egyszerűen nem akart menni....De most úgy tűnik minden Oké és elérte a béta verzió szintjét
Szóval ebből gondolom -
juhi07
senior tag
válasz
juhi07 #15988 üzenetére
Mert it ahogy látom a 6400 az e8200 nél kullog
tehát ha azt mondtátok hogy egy E8400 tán kihajtaná akkor szerintetek egy 6400 van tán esélye ? -
Ragnar_
addikt
válasz
horvathkrisz #15980 üzenetére
Elvileg Sapphire 4870 gyári, csak a ventifordulatszámok vannak kicsit módosítva. Most DC után újratelepítve van Overdrive
szóval minden Oke.
-
juhi07
senior tag
6400 proci kb menyire hajtaná ki ?
Mert sajna uj lapra és uj drága procira nincs pénzem
/Most amugy is tápra gyüjtögetek/ -
Acor
aktív tag
8.7 driver csak a Hot fix-el működik rendesen aki még nem rakta fel az Sos tegye!
-
MmDorian
őstag
-
MmDorian
őstag
X2, AMD X2, vagy c2d ?, szerintem AMD egyik se , de Intel fronton egy E8400 már valószínüleg
Ha hülyeséget írtam elnézést
Jah... és akinek van tapasztalata, hogy az iPON-ról rendelt 4850 hez jár-e valami játék, mondjuk SAPPHIRE és ASUS téren
-
juhi07
senior tag
HY
Kérdésem az hogy milyen x2 proci hajtaná ki rendesen a hd4850 esemet ?
Mert sajnos sok játéknál észre veszem a proci limitet -
IDZ
tag
ja és 3dmark06ban csak 1000ponttal többet csinál mint a g80as gts-em...
ez mindenkinél így van? -
IDZ
tag
sziasztok
van egy sapphire 4850em és elég meleg, nem lehetne valahogy a ventit átállítani?
vagy a 80fok normális?
és ha csak sima 1.0 pci express a lapom az mennyit ront a teljesítményén?
köszi -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segitség kéne...
Adott a hd4850, ami biztosan jó, mert egy tegnap telepitett xp-re lazán felmtn minden driver, futottak tesztek stb...
De ma felraktam a vistát SP1-el, lejöttek rá a frissitések, és mikor akarom rakni a drivert állitólag fel is rakja de utána nem tudom elinditani már a windowsomat(a vistát) csak csökkentett módban... Miután leszedem driver cleanerrel az atis dolgokat újra elindul normál módban is...
Nem értem mi a gondja, felraktam egy everestet, az felismeri, hogy egy rv770-essel van dolga..(vista alatt)
Mi a gond? -
Bluegene
addikt
[link] ehhez mit szóltok 4850re is rárakható
-
AMATŐR
őstag
Ha egy 4870 es karit összekapcsolok egy 4850 essel CF ben, tökéletesen fognak együtt működni?
-
Ragnar_
addikt
8.7 Driverben nincs Overdrive. Nem lehet vhogy bekapcsolni ?
-
ziggi_zug
aktív tag
Igazából ez a kérdés...
Amúgy hosszú távra tervezek (már amennyire manapság lehet). A jelenlegi gép is 4 éves lesz, kezdi az ovit...
Szóval ki tudja mit hoz a jövő.
Olvasom, hogy mások úgy váltanak HW eszközt, mint én fogkefét, de annak ára van. Én inkább egyszer egy jobbat, mint folyton ezzel foglalkozni. Időm sem lenne rá...Az, hogy hova fújja, nekem mindegy. A ház egy "komódban" van és le van kapva az oldala (mármint a szgépnek), így nekem a befelé fújt levegő még jobb is, mintha hátra menne, ahol kisebb a hely a távozásra.
-
-
luw2win
őstag
válasz
horvathkrisz #15954 üzenetére
Jujj hogy kiégtem az előző oldalon
Sztem ha 1el kevesebb IQ-uk lett vna akk már növények lettek volna
-
ziggi_zug
aktív tag
Noha a renitensek kicsit pihennek, azért bennem kérdéseket ébreszt a dolog. Továbbra is vas beszerzése előtt. A jelenlegi ATi 9600XT extreme is rendesen fűt. Némiképp zavar.
nem szívesen vennék egy újabb radiátort. Én játszani nem - nagyon - szoktam, de videót szerkeszteni igen. Ekkor is felforrósodik (tehát nem extrém igénybevétel esetén) a kártya, vagy csak ha nagyon meg (esetleg túl) van hajtva?
Off: Visszatérve a két barátunkra: Ha ennyire nem csípik a cuccot, akkor minek vettek ilyet? Ráadásul XF-ben?
-
fdisk
őstag
Na végre!Ez a két gyökér megkapta amit megérdemelt!
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segitség kéne...
Adott a hd4850, ami biztosan jó, mert egy tegnap telepitett xp-re lazán felmtn minden driver, futottak tesztek stb...
De ma felraktam a vistát SP1-el, lejöttek rá a frissitések, és mikor akarom rakni a drivert állitólag fel is rakja de utána nem tudom elinditani már a windowsomat(a vistát) csak csökkentett módban... Miután leszedem driver cleanerrel az atis dolgokat újra elindul normál módban is...
Nem értem mi a gondja, felraktam egy everestet, az felismeri, hogy egy rv770-essel van dolga..(vista alatt)
Mi a gond? -
KisKopasz
csendes tag
Ezt énis kérdezném
3850nek nem itt a helye
-
KisKopasz
csendes tag
Tegnap nyitottam egy Szaunát,jó olcson kijottem belole csak két 4850es kártyát vettem
És megvan a garantált 108fok
-
rup1u5
nagyúr
-
KisKopasz
csendes tag
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #15919 üzenetére
200MHz-nél is ugyanennyin ment... 24% környéke. Mondom szerintem lejebb se veszi a feszt!
Tényleg kéne pár mérőpont és multiméter... -
KisKopasz
csendes tag
Szevasztok
-
Lokids
addikt
Sziasztok, 2 kérdésem lenne.
A 4850-es ventije gyárilag hány %-on pörög?
És ha felrakom X-re, akkor az egy max érték, és abban a tartományban skáláz, vagy fixre állítja? -
Dr.Bubó
csendes tag
Tegnap eladtam a pincéből a vegyes tüzelésű kazánt és vettem helyette 2 db 4870-est, mert a haverom kiszámította, hogy tökéletesen elegendő egy 3 szobás családi ház befűtésére még -20 fokba is.
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy 4850-es beszerzését,és az lenne a kérdésem
h a 400W-os Chieftec tápom elég lesz-e neki ezzel a konfiggal amit alant láttok?? -
clayman
aktív tag
A kérdés WinXP-t használó 4850 tulajokhoz szól: 2D-ben hogy teljesítenek a karik? Olyanok érdekelnek, hogy pl. az ablakok újrarajzolása mennyi ideig tart, mennyi ideig látszódik utána szemét ha mozgatsz egy ablakot, villog-e egy .NET-es alkalmazás GUI-ja alapesetben, vagy ablak átméretezésénél?
A kérdés oka, hogy 8600GT-m van, és ezzel felháborítóan szaggat a desktop.
-
Razermazer
őstag
válasz
rankesz #15915 üzenetére
tutira a haverom boltjában éppen egy 280-ra szereltek vízhűtést impozáns volt, akkor erre is biztos van nem gyenge áron.
[link] íme mivel ez egy 2900-ra megy rá hát nagyon hasonló a nyák mérete elrendezése szerintem gond nélkül feltehető a 4870-re is. 29000-ért megszállottaknak való, plusz ugye pumpa vezeték nem érdemes vele harcolni szerintem.
-
juhi07
senior tag
Milyen hutöt ajántok erre a vgár hogy kusba legyen és ne égjen meg
KB 5-6 k szánák rá max. -
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #15911 üzenetére
Én az órajelekhez nem nyúlok, max csak a ventit akarom variálni, de legjobb lenne már egy progi, hogy betudjam állítani 60-70-80 fokon mennyivel mennyen a venti. Chilla nekem se kéne mert bennt keveri a levegőt ez meg kiviszi, belesemerek gondolni mind2 kártyán chilla lenne milyen meleg lenne a házba.
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #15909 üzenetére
Be lehet persze. Én kicsit belenyúltam tegnap horvathkrisz 200MHz-es BIOS-ába, hogy 30%-on fusson alapból. Csak 30 és 35% között mozog a venti és semmi se volt még 80°C felett! Se a GPU se a VRM se a VRAM... nem is értem ezt a Chilla-zást, ahogy elnézem csak gondok vannak vele... meghal a VRM meg ilyenek... láttam Recon-nak is szépen 120°C volt a VRM...
-
TTomax
félisten
válasz
Razermazer #15906 üzenetére
az S1 se kifelé fúj be is be van szorítva,meg még melegítik ,mégis 40fokkal hűvösebb a gyárinál...Jut eszembe...S1-el miért is nem lehet CF-et csinálni???Én vettem rá ilyet,és maradt egy centi a két kártya között...
-
rup1u5
nagyúr
játékok alatt mivel monitorozzátok a hőmérsékletet?
mert ez az alt+tab-os megoldás nem a legjobb.
40%-on még nincs hangja. én azt használom idle-ben. terhelés alatt meg 60% de 50%-tól már hangos. a gts óta nem szeretem a gpu-t 80 fok fölé engedni. -
TTomax
félisten
Elég rendesen befűt a házba egy 4850CF
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #15601 üzenetére
Nálam ahogy csökkentetted a feszt annál magasabb hőmérsékleteket kaptam...
pl. 300MHz ?V volt kb. 60 fok Windows alatt
most 200MHz 0,8V kb. 66 fok Win alatt
most ahogy elnézem 0,7V-nál még melegebb... normális ez? Egyáltalán le tudja annyira venni a feszt???Azt láttam, hogy Editorban levetted a feszt, csak szerintem nem azt kapja!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged