Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
DroneZ^ #14874 üzenetére
Hurrá!!!
Ilyen hűtőm van nekem is jelenleg a 8800GT-n és tényleg nagyon durva hűtésben.
Utánna jártam eddig mindenhol, de nem találtam infót sehol hogy ha ráraknám a 4850/70-es karikra, elférne e a hőcső a ház hátsó lemezétől.
Ezért nem akartam lecserélni a VGA-t, de lehet mostmár beujjítok egy 70-esre és nem lessz problémám a hővel.Amugy a hőcső milyen távolságra van a ház hátsó lemezétől?
-
-
-
DroneZ^
őstag
kb 1-2fok eltérés van mindenhol a 2 hűtő között, és váltakozó sikerrel, egyezzünk ki döntetlenben
(amig nem találok jobb tesztet)Különben is sokkal szebb, jobb anyagból van és több a hűtőborda is hozzá (11), és szebben felvan polirozva
egyétek meg azt a -1 fokot
-
dave93
őstag
Gyerekek, ha egy 4850 3Dmark06ban elér kb 11000 pontot, attól még lehet hibás, vagy ez a 3Dmark teljesen leteszteli?
-
bumbitrial
csendes tag
telos kép is jó csak kiváncsi vok milyen let!!!!thx
-
bumbitrial
csendes tag
telos kép is jó csak kiváncsi vok milyen let!!!!thx
-
DroneZ^
őstag
válasz
bumbitrial #14883 üzenetére
de, csinálok mindjárt de egyenlőre csak telóval tudok....
Ja nemtom kiszedni mert fix kikötöttem, szal csak befotózok a gépházbaTTomax: Akkoris az enyém a jobb
-
DroneZ^
őstag
válasz
cowboy_bebop #14881 üzenetére
hol 49?
-
bumbitrial
csendes tag
Hello dronez!!!
Nemtudsz esetleg egy képet mutatni arrol hogy milyen lett a hütésed a vga-n??? -
munky
őstag
válasz
bumbitrial #14879 üzenetére
google...
amúgy 15-20K kb.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
bumbitrial #14879 üzenetére
4850-et legolcsóbban 34K-ért láttam, 4870-et meg 49K-ért.
-
bumbitrial
csendes tag
Hy!!!
Kb mekkora az árkülömbség a 4850 és 4870 között? -
dave93
őstag
válasz
bumbitrial #14873 üzenetére
Proci és a táp is bőven elég, Ati HD4850. Best buy VGA
-
bumbitrial
csendes tag
Helló!!!
Elirtam a bitet mert nem 2560-at akartam mivel tom hogy ilyen nem létezik hanem 256bitet akartam irni,,,a gépemböl ennyi van meg!!!gigabyte GA-P31-DS3L alaplap, e8400 es proci,chieftec450wos táp samsung 250gb os winyo,és a videokarit pedig köv héten szeretném megvenni ezért kérem ki a vélemyényeteket!!!és köszönöm akik eddig irtak!!!! -
DroneZ^
őstag
AZISTENIT! 34 fok IDLE
-
Egzee
őstag
Nagyon gondolkozok azon, hogy valami jól formázható anyagot ráalakítani az összes kiömlőre, és kivezetni ezt az orbitális meleget a francba...
-
Skizz
addikt
válasz
bumbitrial #14867 üzenetére
Szia!!!!!!!!!!!!
2560 bites memóriavezérlővel ellátott grafikus kártya jelenleg nem létezik!!!!!!!
A felsoroltak közül egyértelműen a HD4850-es a befutó!!!!! De lécci előbb írd le a géped paramétereit, mert lehet, hogy nincs elég potis procid/tápod a kártyához!!!!!!!!(
)
-
tibz03
őstag
válasz
bumbitrial #14867 üzenetére
Természetesen a HD4850.
-
bumbitrial
csendes tag
Helló!!!
Kéne egy kis segitség töletek,ugyanis most szeretnék venni videokari és nemtom hogy milyen legyen(töbnyire játékra kellene)!Ezek között gondolkodok,4850-es ati,,,geforce 9600gt,,,,geforce 8800gt!!!!mindegyik karibol az 512mb-os és 2560bit-esre gondolok!!!!Lécci aki télleg nagyon tudja hogy melyik volna a legjobb az irja meg,elöre is köszönöm!!!! -
DroneZ^
őstag
Nekem most auras fridge van
-
DroneZ^
őstag
mivel a ram hűtő nem megy szépen fel a kis fetekre ezért leszedtem a gyáriről azt a hővezető gyurmát ami a feteken volt, rányomtam, arra 2 ram bordát pont a 4 fet felé és odaragadt kegyetlenül... igy sztem jobban fog hűteni mintha siman a ram hűtőket felraktam volna.
-
MmDorian
őstag
Jó napot, jó szurkolást !
Kérdésem az lenne, hogy egy 4850hez ez a konfig megfelel-e :
ASUS M2N-VM
AMD Phenom 9850 BE
4*1 GB 1066Mhz Kingston RAM
500GB samsung, vagy akármijen vinyó ? -
DroneZ^
őstag
Hallottam rengetegen S1-et raktak 4850-re... tom h páran foglalkoztak a fet hűtéssel, de valaki még azal sem
Van a 8 fet mellett valami Nagy szürke , valami vezérlő lehet, 4 db szürke izé, nagyobb mint 1 fet... Azt is kell hűteni? mert sok utángyártott hűtő már nem foglalkozik ezekkel, pl Accelero S1 rev 2. pedig nemrég vonták be a 4800-as szériát is... kiváncsi vok h az melegszik-e....
-
fdisk
őstag
válasz
tibz03 #14854 üzenetére
Teljesen igazad van!
Nekem pölö a déli hidamra pont ráfed a vga.Így az előtte 50 fokos is volt.Most 43 körüli.Azért ez sem elhanygolható különbség.
Én még az előző vga-hoz csináltam egy kis sufnituningot,ami fent van most is.
Így a meleg levegőt kiszívja hátul a venti.
Elől meg van egy 12 centi ami pedig fújja befelé.Így van egy kis huzat a házba.viktor82:Te tudod.De 2D-ben így sem hangos.
-
tibz03
őstag
Az még hagyján lenne, hogy a VGA 100 C°-os (már ha úgy lett tervezve, hogy bírja), de az, hogy a gépház hátulját is felmelegíti, az már gáz. A 4850 ugyebár nem fújja ki hátul a meleg levegőt, mivel csak egy slotos, viszont abba az irányba fújja, azaz hátra, de nem távozik sehol, és a forró levegő megreked, felmelegíti az egész gépházat.
Pedig még az oldallapom sincs feltéve.
-
Csiborbogár
őstag
válasz
raskolnikoff #14831 üzenetére
És még szidják a gyári hűtőjét.
Ezen már csak víz segíthet, vagy S1. -
korcsi
veterán
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy ezekre a kártyákra rátehető-e a VF700-as zalman?
üdv. -
Egzee
őstag
Milyet röhögnék, ha valamelyik madár venne egy OEM 4870-et kéz alól és kiderülne később, hogy 4850 70-es hűtéssel! XDDD A windows úgyis csak 4800series-t ír ki! XD
-
viktor82
őstag
Visszatettem az eredeti bios-t!maradok ennél engem nem érdekel ,ha melegszik ez szerintem igy lett kitalálva és volt tesztelve miattam lehet még 120 fokos is csak halk legyen!
-
raskolnikoff
őstag
Nah tegnap felraktam a VF1000-et a 4870-re. Szedtem is le...ramsünik nem érnek már semmit a GDDR5-ön...terhelve 110 fok fölé ugrott a VRAM aztán már kapcsolt is ki a kártya...marad a gyári 60%-on
-
horvathkrisz
addikt
válasz
keIdor #14753 üzenetére
Hello Srácok,
arra gondoltam hogy meg kéne próbálkozni másik biossal, nem Gainwarddal, hátha tökéletesebb lenne. Gondolok itt az Overdrive-ra, stb...Szerintetek módosított biossal miért nem működik az OD? Csak azért mert a 8.7beta nem ismeri vagy egyéb gondja lehet?
szerk.: innen kéne válogatni...
-
chungee
addikt
Köszönöm a segítséget!
-
fdisk
őstag
-
janos666
nagyúr
750/900
Az, de holnap már tényleg illene jönnie.A hűtőcsere rizikósabb gari szempontból mint egy BIOS csere. Mindkettő visszaállítható, de a csavar megkarcolódhat mikor tekered, a BIOS nem hagy lenyomatot ha visszaflasheled az eredetit (sőtt, ha elszáll a kártya nem is tudják egyszerűen megnézni milyen BIOS van rajta, ha látszik hogy elfüstölt egy kondi nem azon paráznak)
-
JanR
addikt
Valaki elarulna, hogy huzas nelkul mik az alap orajelei a 4870-nek? Mert az enyem valami oknal fogva elallitotta magat
Az meg eleg gaz, hogy egy uj catalyst meg nincs -
skyboi
tag
Beléptem a "vörösök" közé egy Sapphire 4870-el, bár ehhez nem adtak pendriveot, viszont melegszik, mint egy belga papnövendék. Begugliztam, hogy kell csinálni a fordulatszámszabályzást, így viszont hangos. Szerintetek melyik éri meg jobban Accelero S1+12 Scythe, vagy a Chilla?
-
-
-
Fuzz
csendes tag
Help me
Van vmi értelmes összehasonlító teszt, leírás a referencia 4870 karikról? Melyikre érdemes beruházni? Köszi
-
Nikitan
csendes tag
válasz
Fairplays #14798 üzenetére
vezérlőpult/felügyeleti eszközök/helyi biztonsági házirend/helyi házirend/biztonsági beállítások/felhasználói fiókok felügyelete: A jogosultságszint-emelési kérés működése rendszergazdák esetén/emelés rákérdezés nélkül
#14799 Mivel a rendszeremet sysprep és autounattend automatikus módban szoktam telepíteni, ezért szükségem van egy stabil driverkörnyezetre.. béta és a 8.6hotfix nálam nem az igaz, főleg vista x64 alatt és persze bekapcsolt Cf-nél. Ezért van szükségem a full driverre.
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- SkyShowtime
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest