Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
Üdv!
Catalyst 8.7 óta csinálja még vkinek azt, hogy vantage a tesztek után, mikor ki kéne írja a pontokat, dob egy hibaüzit?
-
janika16
csendes tag
#15163????-re kérek vmi konkrét választ, a TI véleményeteket
-
elfelejtette
veterán
válasz
slayer006 #15369 üzenetére
Sorry, ha hülyeséget írtam, de azt szokták mondani, hogy alacsonyabb felbontásban jobb proci kell, mert a vga hamarabb végez a munka ráesö részével, tehát könnyen procilimitbe futhatunk, magasabb felbontásban pedig a vga dolgozik jobban, és a proci kevésbé számít. Akkor most hol a hiba a gondolatmenetemben?
-
_Toka_
senior tag
válasz
TTomax #15391 üzenetére
nVidia alaplapom van. nVidia hangkarival, nVidia IDE driverrel. Neked ugyanez Intellel /IDE/... Ha a Tiédet támogatja az SP2-3, nem fogod tudni leszedni, de ott a Windows nem is tölti be, csak, ha kell. Nálam nem része a rendszernek, és uninstallálható, alaplap csere esetén ajánlatos.
Tudom, Te ezt értetted, nem ezt kifogásoltad. Jelzem, nem alaplap-drivert említettem, alaplapi-t... Ezeket értettem alatta...
(#15393) Gregorius:
-
HSM
félisten
válasz
skyboi #15388 üzenetére
Az az Asus táp csak 360-t tud 12V-on, az nem túl izmos... (VX450-es corsair többet tud 50 wattal....) Meg kéne próbálnod tuning nélkül, a 6850 úgy is elég izmos...
Ha úgy minden OK, akkor valszeg a táp gyengusz, bár ekkora konfiggal azért illene elbánnia, még ha szűkös, akkor is.... -
Gregorius
őstag
válasz
TTomax #15385 üzenetére
Alaplapváltáskor jó eséllyel a HDD vezérlő is más lesz (azonos gyártótól származó chipset esetén nem), ekkor meg csak úgy tudod zökkenőmentesen cserélni a lapot a Windows alatt, ha az utolsó leállítás előtt a vezérlők driverét kiütöd a Windowsból (profibbaknak: a critical device database-t kell kiüríteni), és syspreppel indítani kell egy mini-setupot, hogy az új hardvert magába vegye.
-
skyboi
tag
Sziasztok! Néhány napja vásároltam egy 4870-es Sapphire kártyát. Konfigom az adataimnál, de a lényeg annyi, hogy jól szellőző Coolermaster házban van, 550W-os Asus tápra téve, 3dmark06-al stabil, ventifordulatszám 50%-ra téve, így tűrhetően melegszik fel csak...nem is lenne semmi baj, csak éppen a Medal of Honor Airborne(v1.3) alatt már nem először újraindította a gépet...Elképzelhető, hogy a catalyst 8.6 hotfix változat a ludas, talán a tápellátás ingadozó volna(?), talán más bug van...de valami van. Talán az új catalyst megoldja, megnézem ma éjjel.
Valakinek hasonló tapasztalata? Grid és Tomb Raider Legend alatt nem találkoztam problémával, futnak szépen. Nem volt még időm rendesen tesztelni, 3-4 napos a rendszer, VISTA 32 bit, SP1 fel van telepítve. -
whited
addikt
üdv
na én is belépek a 4850esek klubbjába egy msivel battle axe hüttövel.
kértek majd hőfokokat? -
_Toka_
senior tag
Nem azt mondtam, hogy nincsenek esetek, mikor szükséges egy op.rsz. telepítése.
Azt mondtam, hogy egy VGA csere nem indokolja! Egy nem működő op.rsz. természetesen éppen elég indok egy új telepítésre.
És mondom, alaplap-proci csere esetén majd fájó szívvel ugyan, de valszeg én is rá leszek kényszerülve. De, ha megeszik minden új drivert és nem tapasztalok anomáliákat, csak azért, mert illene, nem fogok telepíteni. Lényeg, hogy VGA csere alapból nem indok rá. Persze, ha valami gondot észlel az ember és nem ér neki annyit, hogy megkeresse a hiba okát, telepítsen. Én csak azt tartom, hogy ez nem feltétlenül szükséges.(#15385) TTomax: A régi vas hiányában néha valóban nehéz életet lehelni a rendszerbe, ha a korábbi vas drivere betöltődik mindenképp. Alaplap cseréjének úgy állnék neki - a céges gépemnél is ezt tettem -, hogy minden drivert, ami a korábbi lap-proci drivere volt uninstallálnám, majd kikapcs, csere, újak feltelepít.
Az igazság az, hogy nagyon népszerű még ma is azt hangoztatni, hogy sz@r a windóz, mert windóz, meg mert csak. Ill. nem mellesleg sokak gépén tényleg csak a VGA driver van fenn a heti adag mp3-mal, meg a legfrissebb játékokkal, amit még a héten lenyomnak. Nos, nekik tényleg mindegy, hogy a köv. játék telepítése előtt még feldobják a Windows-t is, vagy nem. Nos, nekik nem szóltam. Aki viszont dolgozik a gépén, netán fejleszt néhány rendszerben, az meg fogja/szokta gondolni, mikor telepítsen op.rsz.-t, nekik mondtam. Bár sztem nekik meg feleslegesen mondtam, mert ők kb. osztják ezt a véleményt.
Aki nem, azét pedig tiszteletben tartom, de nem oszotm!!!!
Mégegyszer, ha komoly gond van a rendszerrel, megfontolandó. De VGA csere erre csak ritkán lesz indok.
De ez már nagyon off. Itt befejezem.
-
TTomax
félisten
-
Skizz
addikt
válasz
_Toka_ #15382 üzenetére
Nekem pl. nem hobbim a Windows installálás. Hogy ezt miért mondom?
Pár héttel ezelőtt 3 féle (eredetI) XP-t próbáltam feltenni a gépemre, egy jó kis adatvesztés után. 3-ból 2 felment, majd telelpítési hibára hivatkozva be sem bootolt.
Így hiába nem ez a hobbim, rá vagyok kényszerülve, olykor-olykor. És hidd el, néha nagyon jót tesz egy op.sys. frissítés. Alaplap/proci csere után, ha nem is kötelező, de erősen ajánlott. -
putti
aktív tag
válasz
wmarci #15376 üzenetére
Elég nagy monitorom van 24" samsung, a natív felbontása 1920*1200. Kicsit hosszabb távra tervezek venni videókarit, igaz sok game nem használja méga 2gb memót, de szerintem crysis ebben a felbontásban very high-on néha megkajálja az 1300-1500Mb-ot is. De lehet tévedek. Tudom nem jó példa, mivel ez nagyon optimalizálatlan game, de biztos lesz pár olyan is ami később jelenik meg és ekkora felbontásban megeszi a 1,5gb-ot is esetleg kihasználja a 2gb-ot.
Szóval esetleg tudod hogy mikor jelenik meg a boltokban a 2gb-os verzió? Eddig csak annyit olvastam hogy kb 60 dollárral lenne drágább mint az 1gb-os tesója. Persze nálunk lehet az 60 euro lesz.
-
_Toka_
senior tag
Nem mondtam, hogy jobb, azt mondtam, hogy van olyan jó!
Egyébként onnan tudom, hogy közel sem ez az egyetlen gép a közelemben. Nap, mint nap találkozom céges környezetemben gépek garmadával, friss és korábbi telepítéssel is. Hiedelmekkel ellentétben nem romlik a Windows a normális használattól. Vírusokat, kémprogikat kell elkerülni, követni a frissítéseket, ha nem használ az ember már egy programot, programcsoportot, le kell normálisan pucolni - ilyenkor egy jól elhelyezett CCleaner is - és nem lesz a rendszernek semmi baja.
Persze, ha valakinek hobbija a visító VGA venti mellett Windows-t telepítgetni, a jól belakott progijait újra telepíteni, beállítgatni, hát lelke rajta.
-
_Toka_
senior tag
válasz
SimonYana #15379 üzenetére
Ezzel vitatkoznék! Hosszasan nem indokolnám - szerintem nincs is mit -, egyszerűen tapasztalat. A két éves jól belakott, megfelelően karbantartott XP-m tökéletesen megy. Anno települt X800-al, aztán kapott 7800GT-t, 7900GT-t, 9600GT-t, most pedig HD4850-et.
Mondjuk, hamarosan tervezem alaplap, proci cseréjét. Nos, akkor már el fogok gondolkozni a friss telepítésen. De ha nem fogja igényelni, szerintem marad továbbra is.
-
rup1u5
nagyúr
na beüzemeltem a 4850-et. sajnos a gts után az istennek nem akart rendesen működni a kata. pedig rendesen uninstaláltam és drivercleanerrel leszedtem mindent de hiába raktam föl 8.6-os hotfixel, vagy a gyári cd-n lévő drivert mindíg nyekergett, hogy ismeretlen kártya és hogy telepítsem a neki megfelelő drivert.
végülis egy xp reinstal segített és utánna települt gond nélkül. szőrös fánkal 90fokra ment föl és hallhatóan növelte a venti fordulatát is.
ccc-ben csináltam ventiprofilokat de baromi süvítős már 60%-on is, ugyhogy ebből azt hiszem gfx chilla lesz nemsokára.
szép kártya nagyon!
...különösen a piros blood ironban mutatós -
_Toka_
senior tag
válasz
jansky1 #15374 üzenetére
A helyedben felraknám a full-t, mert a Catalyst maga a driver, a CCC (Catalyst Control Center) a driver kezelő felülete - itt állítgathatod a tulajdonságait -, a WDM pedig tartalmazza az AVIVO-t, ami a videok lejátszásának gyorsítását végzi.
Hoppá, ez utóbbiban - WDM - nem vagyok egészen biztos, majd inkább az okosabbak...
-
jansky1
senior tag
hi
nekem ez az elso ati kartyam (4850). tehat ne a nagyobbik packot tegyem fel, hanem csak a display drivert? nem kell catalist meg ilyenek ? -
_Toka_
senior tag
Catalyst...
Khmmm... lemaradtam... slayer006 kollega gyorsabb volt...Sorry a hsz-ért.
-
putti
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék videókarit váltani és legjobb információm szerint a HD4870X2 augusztus 12-14 között jelenik meg/lehet kapni. Azt nem tudom hogy nálunk is lehet ekkor már kapni. Na ez mindegy nem sürgős a dolog, engem inkább más érdekelne. Olvasgattam hogy a HD4870X2-ből két fajta lesz. 1gb-os és 2gb-os változat. Ez tényleg így lesz? És ha igen a 2gb-os változat kb mikor lesz majd kapható?
Köszi!
-
slayer006
addikt
-
slayer006
addikt
válasz
elfelejtette #15362 üzenetére
Gondolom alacsonyabb felbontásban már biztosan karcsú lenne, de kérdés, hogy ekkora felbontáshoz elegendö-e?
ezt nem igazán értem
juhi07: azt mutatja, hogyha a tápodon nincs 6pin -es csatlakozó a VGA -hoz, akkor az Y-kábelt hogyan kell bekötni
-
juhi07
senior tag
Hy
Érdeklödni szeretnék hogy ezen a képem mit hova kell dugni, mert meglepodtem hogy a vga zacskora egy ilyen van ragasztva??Sajna nem sok atim volt ezért kérdem
-
juhi07
senior tag
Megrndeltem a gygabite hd4850 vgáman és csatlakozom a klubhoz.majd
-
Mappa
addikt
jöhetne már valami brutál hűtős HIS 4850-es
-
PPSH
őstag
ezt kell csinanyi-e
ha mar volt sorry
-
bargeszt
tag
Na végre jönnek a gyártók különféle modeljei. Kíváncsi vagyok Mo. ra mikor érnek ide és milyen áron.
http://www.sapphiretech.com/hy/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 -
tzsolesz
nagyúr
Na fiúk kezdő ATI-soknak. Próbáljátok meg úgy is tesztelni a játékokat, hogy a catalist-ot nem rakjátok fel, csak drivert.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Egy 4850-hez 1680x1050-es felbontáshoz mekkora proci kell minimum, hogy lehetöleg csak minimális proci limit legyen? Egy 3GHz körüli E2xxx elég lehet? Gondolom alacsonyabb felbontásban már biztosan karcsú lenne, de kérdés, hogy ekkora felbontáshoz elegendö-e?
Üdv. -
pokadv
csendes tag
Ezt az Avivo hardveres dekódolást HD filmekhez, lehet valahogy ffdshow + Media Player Classic kombinációban használni. Mert így alapból nem úgy tűnik mintha levenné a terhet a CPU-ról. Kell valami beállítás vagy speciális lejátszó?
-
Egzee
őstag
hát letöröltem uninstallal a régit, felraktam az újat, és még mindíg 8.5-öt ír... leszarom... majd holnap...
-
Hunter2
addikt
1.Uninstall a régi driver
2.driver cleanerrel legyalulod a maradékot
3.újraindítod a gépet
4.driver cleanert lefuttatod megint(szokott fentmaradni némi szemét)
5. felrakod az új drivertA lényeg az hogy a régi drivert a lehető legalaposabban távolítsd el, mert ha keverve vannak a régi meg az új fájlok akkor történhetnekn cifra dolgok.
-
bbchris
senior tag
válasz
TTomax #15353 üzenetére
Nálam is ugyanígy ment hogy csak simán ráraktam és kész , ő saját maga eltávolította a régit és felrakta az újat és csak egy restartot kér .
Egzee #15341 : Ne aggódj hisz ez csak az első Catalyst 4870-re is , én még bízom hogy jobb lesz a következő , mint írtam fentebb is az 3870 X2 sem az első Catalystal lett jó .
-
TTomax
félisten
én simán rátelepítettem,akkor nincs baj ha felfelé telepitgetsz,nem kell oda drivercleaner,baromság.... akkor kell ha régebbi verzsönt akarsz telepíteni...
-
raskolnikoff
őstag
Ha már tényleg volt képük így elcseszni az új drivert akkor már csak a Rivatunerben bízom meg az ATI Tools-ban...
-
Egzee
őstag
HÁHHHÁÁÁ!
A telepítő nem talált az ön harverének vagy operációs rendszeréhez megfelelő drivert, ezért most kilép!
D Micsoda mocsok! Rebootolok hátha...
-
tibz03
őstag
Itt írták be vagy 40-50 hsz.-szel korábban.
Az AMD-s marketing írásnak meg ugyanúgy nem kell hinni, mint az Nvidiásnak sem. A 8.7 nem hozott semmi pluszt, 3DMark alatt hajszál pontosan ugyanannyi SM3 pontot kaptam.
Crysis very high-on ugyanúgy szaggat. Lepucolni úgy kell, hogy leuninstallálod.
-
keIdor
titán
Lehet, hogy én látom rosszúl, de mintha a Super-Sampling AA alatt is gyorsabb lenne a kártya. (Quality driverben)
Multi-Sampling-al nem tudom mi a helyzet, de SSAA az szebb, mint az MSAA! -
Egzee
őstag
válasz
tibz03 #15340 üzenetére
Az hazudott!!! Ennyi... Messziről jött ember az mond amit akar, az AMD írása meg a biblia... Ennyi! Amit ők írtak az az igaz... Olvasd el, és azokat a gémeket nézzed! én majd codot nézem, ha valaki elmondja mivel pucoljam le jól, és hogy melyiket rakjam fel a kb 5 fajta xp driverből...
-
Egzee
őstag
válasz
tibz03 #15338 üzenetére
Recon... Sztem elég normálisan le van írva, hogy melyik játékokban van növekedés... cod4, lost planed asszem coh meg még valami... nahmeg vantage... Mit akarsz??? 1 hónap telt el... nyugi... tökéletes ez a kártya... én 31k-ért vettem, és a bolti ára meg csak nő!
tegnaphoz képest 1000ft al drágább lett a legolcsóbb 4850!
-
tibz03
őstag
Na szóval: én nem ezt vártam a 8.7-től. Semmivel se jobb. Crysis alatt is megnéztem, szemmel láthatóan ugyanaz a helyzet, very high-on 20-30 FPS között van, ugyanúgy, mint a hotfix-szel. Ez nem jó.
-
Egzee
őstag
válasz
jansky1 #15335 üzenetére
dehogy is... valaki úgy fogalmazott, hogy minden cuccnak megvan az üzemi hőmérséklete... ha a mérnökök azt mondták, hogy ez jó, akkor nekem is jó... A gari 3év, addigra meg már meg sem lesz, avagy ágyesz-bugyesz, a többi nem a te dolgod... Ha nálad tönkre megy, akkor beviszed, és kapx egy újjat... ennyi!
-
Sogron
tag
Toltam egy 3dMar06-ot az új catalyst-val: [link]
-
Egzee
őstag
válasz
jansky1 #15329 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=Xmyp_UqQnQM
Itt van, hogy XP alatt hogy növeld a teljesítményét a ventinek... Én 35%-nál hangosabban nem vagyok hajlandó hallgatni, tökéletes a gyári, mert ugyan olyan idle-ben mint loadban... Egyébként meg full nem izgat a dolog... Ha meleg akkor meleg... Annyi a különbség, hogy ezt a meleget nem verem meg!
-
Kucsek
aktív tag
Ez az X2 -es egy igazi fekete özvegy
remélem illeni is fog rá ez a név és megöli az nv karikat a párzás után.
Most szabadultam meg a régitől és vettem a 4870-et ,de ebbe már nem ugrok bele -
Egzee
őstag
4870 helyett inkább 4850cf... csak 10k-val drágább, de az aztán vas egy darabig! (manapság 1 évig
)
-
jansky1
senior tag
udv
sajnos elvesztettem a leirast, hogy hogy lehet csokkenteni a kartyam homersekletet, most megint 80 fokon megy
valaki segitsen ki pls
(gigabyte hd 4850) -
Egzee
őstag
Hogy pucoljam tökéletesre a drivert??? Mármint hogy szedjem le tökéletesen? Cata-t nem akarom lekapni, csak a drivert... DriverCleaner jó rá? Ki melyik 8.7-et töltötte le? (hanyadikat a listából) Jah meg mi ez az Ati multimedia software???
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki tipet adni, hogy melyik éri meg jobban a 4850 v a 4870 ?
Köszönöm! -
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #15320 üzenetére
Vista alatt le se fut
Első teszt végén kiírta, hogy hibát észlelet ezért leáll... szoftveresen eléggé a padlón van most a gép.XP pl. azt csinálja, hogyha fel akarok pl. tölteni egy képet, akkor elmegy a net.
És csak restartnál jön vissza. Nagyon ráférne egy full reinstall, mert szennyezett vén"ember" már... csak ismét lapcsere és a f*sznak van kedve elötte.
-
tibz03
őstag
Hmm. Nem tudom, volt-e már róla szó, de lefuttattam a 8.7-es Catalyst-tal is egy 3DMarkot, és egy ponttal se kaptam többet.
Vagy ennek nincs jelentősége? Csak mert ebből az következik (elvileg), hogy DX9 alatt semmi javulást nem hozott a végleges 8.7.
-
válasz
keIdor #15315 üzenetére
8.6-al mennyi volt? Mer ha ott se hozott semmit, akkor le se futtatom.
Vistán amúgy kevesebb pontot fogsz kapni sztem, hiába újabb.
bbchris: Minek tennéd fel a hotfixet? 8.7-be már benne van a normális 4800-as széria támogatása.
Janr: Eszközkezelőbe megnézed mikori a driver ha 2008.07.03., akkor ez a rendes 8.7 nem a béta mert az még 6.havi.
-
bbchris
senior tag
Most hogy kinn van a 8.7 Catalyst ezek után érdemes feltenni az ATI hotfixet XP-re ?
-
JanR
addikt
Azt honnan tudom megallapitani, hogy nem a 8.7 beta van fennt, hanem a 8.7 ?
Mert ugye uninstall reboot , majd az uj 8.7 telepitese. Csak en a programnal semmi kulonbseget nem vettem eszre, es meg mindig csak azt irja, hogy Ati 4800 Series.
Szolva ez normalis, vagy nem ?
Szoval honnan is tudom,hogy a jo 8.7 van fennt? -
keIdor
titán
3DMark06 QX9650 @ 4GHz, HD4870 stock - Catalyst 8.7
Tudom picit alacsony a pont de ez a több, mint 1 éves XP-m miatt van már!
Rohadt megviselt... jól karbantartott, de látott már 4-5 VGA-t, 3 alaplapot, 2 procicserét is... mindig takarítva lett, de azért meglátszik már rajta, hogy öreg!
Amint megjön a Maximus II Formula újrateszem a Vista-val együtt, ami mellesleg 6 hónapos kb.
Nézek azon is egy 06-ot, elvileg többet kell, hogy kapjak azon, mivel fiatalabb. -
Felraktam én is a 8.7-t egy biztos, hogy vantageba semmivel nem gyorsabb.
Persze nem ez számít hanem a játékok szal akinél van gyorsulás az írhatna.
-
tibz03
őstag
Felháborító! Elmegyek megenni egy gyrost a haverokkal, erre mire visszajövök, kijön a driver!
-
sas1980
tag
válasz
Razermazer #15307 üzenetére
Nem kettő van benne csak egy!! De elmúlt!
Azóta nem csinálja! Lehet ez csak nálam megoldás.
-
TTomax
félisten
P45-ös lapban hajt valaki 4850-en CF-et?????Mire lehet számolni????
-
Razermazer
őstag
válasz
sas1980 #15301 üzenetére
ja hogy neked 2-ő van betéve az más akkor kell olyan lap is, nekem egy sima mezei p5b-m van elvileg, és gyakorlatilag vinnie kell igaz nem 2.0-ás pci express, hanem csak 1.0-ás ha jól tudom. A kártyában kettő 6-pines pci express tápcsati van dugva ennek elég kell hogy legyen sőt elméletileg egy 8pines is elégnek kellene lennie de akkor tuning nincsen. És van is nekem olyan is mivel a seasonic tápnak eleve olyan a kiszerelése.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Razermazer #15298 üzenetére
Ez az megoldás nem platformfüggő, a feszstabilizátor tekercsek ciripelnek a terheléstől függően. Ilyenkor a 60-85 FPS-re való korlátozás megszünteti a ciripelést. Az én 96GT-m 400FPS felett ciripel csak, de akkor úgy mint most kinn a kertben a tücskök.
A tücsök driverében hol kell a vsync-en állítani, és gariban cserélik őket, mert egész éjjel nem hagyják abba. -
janos666
nagyúr
Nem, amit ott írtam benéztem, nem a driver és játékvezérelt AA közt volt a különbség, véletlen narrowtenten hagytam a fileter. Újra kimértem, alig lassabb ha driverből erőltetem a sima AA-t mintha játékból állítom be, a CFAA filter ami megfelezi az FPS-eket. (még egy narrowtent is)
-
theooracy
aktív tag
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy FSP Zen 400 W-os passzív táp elég-e ehhez a HD 4870-es kártyához, / Core 2 Duo E8400-as procival/ és ha esetleg igen akkor hogyan lehet megoldani a tápellátását, mert 1 db. hateres PCI Express VGA-s szál van a tápon.
Előre is köszi....... -
sas1980
tag
válasz
DroneZ^ #15293 üzenetére
Én nem onnan hallom hanem a proci környékéről, de hát ki tudja?
Nagyon-nagyon halk nem foglalkozom vele.A tápom most vettem, ha beszart mérges leszek!!!
Razermazer: Én úgy jártam amikor beszereltem a 4850-et, hogy sípolt mint állat valami úgy, hogy a fejem megfájdult. Lekapcsoltam a ventiket, procit kivettem minden (kb 3x pasztáztam újra), a hajamat téptem. Aztán a haver benyögte, hogy a lapomon van egy plusz csati aljzat ami akkor kell, ha több kari van a gépben, azon keresztül lehet extra kakót adni a 2 vga nak. Na én kipróbáltam és adtam azon keresztül is áramot a lapnak és lőn elmúlt a sípolás!!!!
Gondolom leírom hátha segít.Produkció:mondjuk itt: [link]
Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest