- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Létezik valami módszer arra, hogy az ESP32 GPIO34-GPIO39 pinjeit outputként használjam?
Ezen oldal szerint:
https://github.com/makeitlabs/ratt/wiki/ESP32-Pin-MappingEzek a pinek "GPIO input only/no internal pullup".
Gondoltam ha csak annyi a gond, hogy nincs internal pullup akkor teszek egy ellenállást kivűlre és kész, de nem megy (nem kizárt valamit elrontottam persze).Arduino IDE simán megeszi a pinMode(pin, OUTPUT);-ot ill. még a digitalWrite(pin, HIGH);-ra sem volt panasz...
Ha ezek tényleg input only pin-ek akkor számolásom szerint összesen 21 pin marad kimenetre (és ebben már az USB serial pin is benne van).
Egyébként van olyan (olcsó) board amin GPIO37 ill GPIO38 ki van vezetve mert azokon amik nekem vannak nincs is ilyen pin?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest