Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Üdv Urak!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy adott egy Arduino Nano vezérelte akku merítő, ami bizonyos időközönként rámér az akku feszültségére és soros monitoron, illetve párhuzamban egy 64*128 OLED kijelzőn kiírja a mért adatokat. A problémám, hogy az elkészült kódba az OLED_I2C könyvtár meghívása után (úgy, hogy semmilyen más utasítást nem írtam bele a kódba a kijelzőnek) ellenőrzésnél egyből memória figyelmeztetést kapok, hogy túl kevés a memóriám, stabilitási hiba léphet fel. Azt már próbáltam, hogy az OLED_I2C könyvtár .cpp és .h fájljaiból kitörölgetem a nem használt függvényeket, de kb. semennyivel nem javított a memória foglaláson. Valakinek van esetleg valami használható ötlete erre? Költségvetés és helyszűke miatt csak a Nano jöhet szóba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold