- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss modell érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Üdv Urak!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy adott egy Arduino Nano vezérelte akku merítő, ami bizonyos időközönként rámér az akku feszültségére és soros monitoron, illetve párhuzamban egy 64*128 OLED kijelzőn kiírja a mért adatokat. A problémám, hogy az elkészült kódba az OLED_I2C könyvtár meghívása után (úgy, hogy semmilyen más utasítást nem írtam bele a kódba a kijelzőnek) ellenőrzésnél egyből memória figyelmeztetést kapok, hogy túl kevés a memóriám, stabilitási hiba léphet fel. Azt már próbáltam, hogy az OLED_I2C könyvtár .cpp és .h fájljaiból kitörölgetem a nem használt függvényeket, de kb. semennyivel nem javított a memória foglaláson. Valakinek van esetleg valami használható ötlete erre? Költségvetés és helyszűke miatt csak a Nano jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest