Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Üdv Urak!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy adott egy Arduino Nano vezérelte akku merítő, ami bizonyos időközönként rámér az akku feszültségére és soros monitoron, illetve párhuzamban egy 64*128 OLED kijelzőn kiírja a mért adatokat. A problémám, hogy az elkészült kódba az OLED_I2C könyvtár meghívása után (úgy, hogy semmilyen más utasítást nem írtam bele a kódba a kijelzőnek) ellenőrzésnél egyből memória figyelmeztetést kapok, hogy túl kevés a memóriám, stabilitási hiba léphet fel. Azt már próbáltam, hogy az OLED_I2C könyvtár .cpp és .h fájljaiból kitörölgetem a nem használt függvényeket, de kb. semennyivel nem javított a memória foglaláson. Valakinek van esetleg valami használható ötlete erre? Költségvetés és helyszűke miatt csak a Nano jöhet szóba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold