Hirdetés
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Üdv Urak!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy adott egy Arduino Nano vezérelte akku merítő, ami bizonyos időközönként rámér az akku feszültségére és soros monitoron, illetve párhuzamban egy 64*128 OLED kijelzőn kiírja a mért adatokat. A problémám, hogy az elkészült kódba az OLED_I2C könyvtár meghívása után (úgy, hogy semmilyen más utasítást nem írtam bele a kódba a kijelzőnek) ellenőrzésnél egyből memória figyelmeztetést kapok, hogy túl kevés a memóriám, stabilitási hiba léphet fel. Azt már próbáltam, hogy az OLED_I2C könyvtár .cpp és .h fájljaiból kitörölgetem a nem használt függvényeket, de kb. semennyivel nem javított a memória foglaláson. Valakinek van esetleg valami használható ötlete erre? Költségvetés és helyszűke miatt csak a Nano jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest