-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Jelenleg 160x128 színes TFT (Bangood, 6 USD alatt), de már tervezem, hogy áttérek 320x240-re, mert egyre csak hízik ez a projekt aztán mindig kicsi a kijelző...
tvamos
Nincs időm arra, hogy mindenkinek mindent részleteiben elmagyarázzak. Vsz. elég jól leírtam a problémát meg az ötletet is, sőt adtam kódot is. Ennyi mindent meg kell magyarázzon.
A kód amit lent leírtam nem mellékesen (most próbáltam ki öt perce) nemcsak hibátlanul fordult, hanem hibátlanul is fut (csak a az encoder nyomógombjára). Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem mindig megy elsőre...
Amit meg kell oldjak még az a számláló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest