- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Janos250 #9374 üzenetére
2. ha nem jóval drágább, akkor hasznos, mert nem 6 hét mire ideér. Mondjuk ebayen a cucc 600 forint, ő meg árulja 850-ért. Ezeket én inkább szeretem, mert hamar megvan a cucc. Ezt kereskedelemnek hívják, semmi kivetni való nincs benne...
Az én problémám sokszor az, hogy nem tudom melyik a jó márka.
Annyi sok kínai szar van már, hogy nem tud az ember jót kifogni.
Ezt a többi szerszámra is értem. Pl: behajtót milyet vegyek? Black and decker, Bosh, Makita. Mind jó márka, de mind made in china!!!!Jó a boshba van magyarba gyártott.
Más szerszámos cégek meg sokszor olyan néven árulnak, amit földi halandó még sose hallott: pl sok Reca-s szerszámunk van a cégbe, de annak az üzletkötője mindig jön és próbál valamit rám sózni.
Bárki hallott már erről a márkáról? Na ez pl: osztrák. De nem olyan ott kötött ki a kínai hajó osztrák, hanem tényleg. Brutál drága, de tényleg nagygon jó szerszámaik vannak. Pl: egy induló satu, 120-as, forgó talppal 140+áfa.
Multiméterből már 2-t kinyírtam. Az egyik nem mér elleneálálst, csak néha és össze vissza.
ezt lehet javítható. A másikkal meg mértem, aztán egyszercsak seholse volt áramkör. wtf.
A mérőhegyből kiesett a drót....
Oké ez kínai piacos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged