Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz Janos250 #9374 üzenetére

2. ha nem jóval drágább, akkor hasznos, mert nem 6 hét mire ideér. Mondjuk ebayen a cucc 600 forint, ő meg árulja 850-ért. Ezeket én inkább szeretem, mert hamar megvan a cucc. Ezt kereskedelemnek hívják, semmi kivetni való nincs benne...

Az én problémám sokszor az, hogy nem tudom melyik a jó márka. :F Annyi sok kínai szar van már, hogy nem tud az ember jót kifogni.
    Ezt a többi szerszámra is értem. Pl: behajtót milyet vegyek? Black and decker, Bosh, Makita. Mind jó márka, de mind made in china!!!! :Y Jó a boshba van magyarba gyártott.

Más szerszámos cégek meg sokszor olyan néven árulnak, amit földi halandó még sose hallott: pl sok Reca-s szerszámunk van a cégbe, de annak az üzletkötője mindig jön és próbál valamit rám sózni. :DDD Bárki hallott már erről a márkáról? Na ez pl: osztrák. De nem olyan ott kötött ki a kínai hajó osztrák, hanem tényleg. Brutál drága, de tényleg nagygon jó szerszámaik vannak. Pl: egy induló satu, 120-as, forgó talppal 140+áfa. :Y

Multiméterből már 2-t kinyírtam. Az egyik nem mér elleneálálst, csak néha és össze vissza. :F ezt lehet javítható. A másikkal meg mértem, aztán egyszercsak seholse volt áramkör. wtf. :F A mérőhegyből kiesett a drót.... :DDD :W Oké ez kínai piacos.

Új hozzászólás Aktív témák