Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én nem gondolnám, hogy a wire könyvtár ne lenne jó. Amit én tapasztaltam, amikor az UNO-n ment a prg, de ESP32-n nem, akkor a következő volt a hiba:
A szenzorra (vagy másra) parancs írás után kell némi idő, mire az képes válaszolni.
A lassú UNO esetén ez nem volt probléma, de a gyors ESP32-nél az írás után, és az olvasás elé kellett várakozást betenni. Persze az is lehet, hogy ez csak véletlen volt, és én észleltem várakozási idő problémaként.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - Windows, Office elképesztő leárazással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest