- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASRock lapok általában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #9280 üzenetére
A busz vizsgálattal annyi a baj, hogy sajnos nem mindig jön elő. Folyamatosan kellene nézni pár óráig-1 napig, hogy meglegyen mi történik a hiba beálltánál.
Teljesen máshogy képzeltem el a 2 magot, kicsit túlozva úgy mint 2 külön kontroller. A leírásod alapján ha ez nem is okoz gondot, de nem jó megközelítése a programom felépítésének és elképzelhető, hogy tényleg nem szükséges 2 magot használni. Nekem onnan jött az elképzelés, hogy ha egyszerre akarok webservert futtatni, mellette mérni hőmérsékletet, akkor azt ne egymás után tegyem, hanem párhuzamosan. De jobban belegondolva lehet, hogy tényleg nem indokolt. Azt szerettem volna elkerülni, hogy ha lehet ne "akadjon össze" az espnow mondjuk hőmérséklet lekérdezéssel/NTP lekéréssel.
Mivel később a hőmérséklet olvasás 5-10 percenként történne, ezért elegendő, ha cora 0-ra rakom, ahogy írtad az nem gyakran fut le úgy se, ami meg gyakoribb átteszem core 1-re.
Emellett amit te és (#9281) Tankblock is említ, meg kellene néznem esetleg más könyvtárral is a hőmérséklet kezelést.
(#9281) Tankblock
Úgy érted hogy alapból az esp32 wire könyvtár nincs jól implementálva? Ha viszont nem azt használom, akkor ha jól sejtem te ESP-IDF I2C használatát javaslod. Jó lenne egyszerűen megoldani magasabb szinten, arduino alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest