Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
A busz vizsgálattal annyi a baj, hogy sajnos nem mindig jön elő. Folyamatosan kellene nézni pár óráig-1 napig, hogy meglegyen mi történik a hiba beálltánál.
Teljesen máshogy képzeltem el a 2 magot, kicsit túlozva úgy mint 2 külön kontroller. A leírásod alapján ha ez nem is okoz gondot, de nem jó megközelítése a programom felépítésének és elképzelhető, hogy tényleg nem szükséges 2 magot használni. Nekem onnan jött az elképzelés, hogy ha egyszerre akarok webservert futtatni, mellette mérni hőmérsékletet, akkor azt ne egymás után tegyem, hanem párhuzamosan. De jobban belegondolva lehet, hogy tényleg nem indokolt. Azt szerettem volna elkerülni, hogy ha lehet ne "akadjon össze" az espnow mondjuk hőmérséklet lekérdezéssel/NTP lekéréssel.
Mivel később a hőmérséklet olvasás 5-10 percenként történne, ezért elegendő, ha cora 0-ra rakom, ahogy írtad az nem gyakran fut le úgy se, ami meg gyakoribb átteszem core 1-re.
Emellett amit te és (#9281) Tankblock is említ, meg kellene néznem esetleg más könyvtárral is a hőmérséklet kezelést.
(#9281) Tankblock
Úgy érted hogy alapból az esp32 wire könyvtár nincs jól implementálva? Ha viszont nem azt használom, akkor ha jól sejtem te ESP-IDF I2C használatát javaslod. Jó lenne egyszerűen megoldani magasabb szinten, arduino alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold