- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
ESPNow miért nem jó? Úgy olvastam, ha ugyanazon a csatornán megy, mint a normál wifi, akkor tud párhuzamosan mindkettőn kommunikálni.
Amúgy BLE-re nem gondoltál még? Sztem adja magát, gyakorlatilag erre van kitalálva, hogy szenzor adatokat küldözgessünk vele elemes kis fogyasztású eszközöknél. Mondjuk azt nem tudom, hogy a BT és a Wifi együtt működik-e. Wifi-s projektem még nem volt.Amúgy Core 0-s hibákat nálam a nagyobb delay() oldotta meg, de újabban inkább csak olyan műveleteket indítok azon a magon, ami egy meghívásra csak egyszer fut le. Minden ciklikus folyamat az 1-es magon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mobil flották
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest