Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Itt írnak róla. Van ahol azt írják ugyan azon a csatornán kell legyen ESPnow és a wifi csatlakozás, de a kommentek nagy része arról számol be, hogy nem megy együtt a kettő. Én nem próbálkoztam, így saját tapasztalatom nincs. Lehet egy próbát megérne. A bluetooth-t nem tudtam mennyire működőképes jelenleg önmagában, illetve wifivel együtt. Tehát ezt a kettőt meg lehetne próbálni még, azért a socket server-client irányba mentem, mert ehhez egyből volt minta kód mindenféle negatív komment nélkül és biztosra akartam menni.
(#9069) Tankblock
Bizony arduino core, illetve idf függvényekkel néha kiegészítve
Eclipse alatt regiszter szinten programozod?Köszi a tapasztalatot,úgy látom érdemes áttennem másik csatornára a routert, de akkor be kell látni, hogy sok wifi között előfordulhat veszteség.

-
Tankblock
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
ugye nem az arduino esp32 core-t használjátok?
Én azt csak feltettem hogy éegyen, de 1 példánál többnél nem töltöttem vele időt. Inkább eclipse alatt küzdök.
nekem ment minden a 0 magra , akkor sem volt problémám....
Van egy elméletem, hogy az arduino implementációban van valami kehe.....A kapcsolat sosem lesz tökéletes ezzel együtt kell élni, és kezelni kell. Azt a design során kell eldönteni, hogy az adat fontos-e annyira h újrküldjük vagy sem. Ha igen akkor azt tárolni kell, amíg ki nem ment.
A BlueFi implementáció még nem tudom milyen formában van. Én a MESH networköt várom mint a messiást és a MQTT brokert, ha 1 implementációba bekerül és kapunk még 1 gateway nodot is akkor mindenre gombot vartunk......
Addig marad a BLuetooth mesh akinek nagyon kell NRF chippekkel.....
az említett hálózati túltelítettség végett nálam a router is a gyenge láncszemek közé tartozik, hajlamos eldobni az összes Wifi kapcsolatot és reportálni h minden jó. A wirelessben meg 0 becsatlakozott elem van.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Eclipse alatt regiszter szinten programozod?
ekkold