-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv.
Mostanában nemigen foglalkoztam Arduino-val, kb. 2 éve utoljára.
Azóta halványodott az amúgy is gyengécske tudásom, szóval az lenne a kérdésem, hogy hova kell kötni a külső tápot, ha nem USB-ről szeretném működtetni a panelt? Egy 10-12V körüli tápot 5V-ra leszabályozva LM2596-tal a Vin-re, vagy a +5V-ra kell kötni? Úgy emlékszem, hogy egy fesz.szabályzó csökkenti le 5V-ra az Arduinón, ami a Vin-re megy (esetleg 9V, vagy 12V-ot), de a +5V-ra mehet a fix. 5V-os DC táp, de azért erősítsetek meg. Google-ben keresgetve láttam ilyen-olyan megoldást is...
A GND-re persze tudom, hogy a negatív megy, meg ha másra használom a külső tápot, akkor a GND-t össze kell kötni vele, de ez most itt nem lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest