- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nikon DSLR topik
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Milyen macerára gondolsz?"
Én régen, amikor foglalkoztam vele, jó időbe telt, mire rájöttem, hogyan is kell programozni. Más is panaszkodott rá. Én végül rájöttem, de azóta már nem emlékszem, hogyan. A múltkor, mikor valaki kérdezte, elővettem egyet, megpróbáltam programozni. Nem ment, hagytam a csudába. Pedig emlékszem, hogy régebben végül símán ment.Az unon van polyfuse? Ezt eddig nem is tudtam. Igaz, ezer éve nem vettem a kezembe unot. Már jó ideje csak ESP-t és STM-et használok.
Nemrég jött meg ez a lap:
http://www.ebay.com/itm/Open407V-D-Core407V-Development-Board-Standard-STM32F4-DISCOVERY-ARM-Cortex-M4-/172740399220?var=&hash=item2838215074:m:mXcPXqbE1cuL4cDPC68OwOg2600 Ft-ért, de még nem próbáltam. Most erre leszek kiváncsi, de nincs rá időm kipróbálni. Ennyiért STM32F407 ajándék, ha rendesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- nVidia tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold