-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 2 v. 4db 18650 akkut feszültségszabályozó nélkül kötnék a szervókra, az adatlapjuk alapján 7,4V-ot el kellene viselniük. Két cellát sorba kötnék, esetleg még kettőt párhuzamosan, hogy nagyobb áramfelvételt is ki tudjon elégíteni. Egy ilyen 2A-es feszültségszabályozó egy pillanat alatt kiadná a lelkét, ha a 10 szervó egyszerre próbál meg fejenként úgy 1-2A áramot felvenni. Ha jól tippelek, itt 20A is lehet a csúcsfogyasztás szélsőséges esetben.
Mit építesz?
Egy ilyen cucc tápellátásához szerintem nem lenne túlzás akár 8db 18650 cella, 4x2 elrendezésben (7,4V). Ha van helyed.
Szóljatok, ha hülyeséget írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest