- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- RAM topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Teasüti #6490 üzenetére
"Te neked ez nem egy hobbi? Általában élvezni szokás a hobbidnak szentelt időt."
Nekem pro felhasználásra menne a gép. Ha már az első modellt látnám működni, akkor megnyugodnék, megkönnyebbülnék, hogy van értelme, meg össze tudok hozni ezt-azt.
Egyébként pont ezért bírok falnak menni, mikor megy az erőlködés, hogy vettem egy arduinot, meg rpi-t mit építsek belőle?
Jó hát tanulás, meg hobbi oké... de ha ennyire nem bír mit kezdeni az erejével, adok én neki munkát segáz.
"Én előtte programozni csak Pascal-t tanultam,"
S én tudod mit? 25 éve c64-en béziket.azóta is rögzült a goto 10 gondolkodás, nehezen értettem meg a loopolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest