Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #6173 üzenetére
Én azt olvastam, hogy ilyen túlmerülés után minél gyorsabban töltőre teszem, annál nagyobb az esélye, hogy megmenekül.
Folyamatosan figyeltem töltés közben, nem volt még csak langyos sem, csak a vége felé langyosodott kicsit (4V körül, de az természetes).
Azt nem tudom, hogy mennyit csökkent a kapacitása, nincs olyan műszerem, amivel mérni tudnám, igazság szerint azt sem tudom, előtte mennyi volt, mivel mint írtam, egy rossz akksiból szedtem ki.Az önkisülése nem nőtt meg feltűnően, egy nap alatt talán 0,02 V-ot csökkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest