-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergosz2 #6162 üzenetére
Egy Széchenyi veszett el benned.
Na, amitől tartottam, sikerült egy 18650 cellát 1V alá meríteni véletlenül.
Akkor ez már kuka, vagy van még remény, hogy nem ment teljesen tönkre?Egyébként az LCD shield és a keypad "COL" lábait próbáltam ugyanarra a négy lábra kötni, hogy spóroljak, mert egy 2013-as leírás szerint mennie kellett volna, de úgy tűnik azóta változtattak a lib-eken, mert nekem már nem működött úgy az lcd. Valaki közületek nem próbálta már ezt a módszert esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest