Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Janos250 #6108 üzenetére
Hello,
Megmondom őszintén az eszközeim egyikét sem engedtem eddig a net közelébe.....
MQTT megy ESP32 alatt, nekem az elég is, most amúgy is még ESP8266 projecten dolgozgatok és az ESP32 ből próbálkozom a FreeRTOS működésének a megértésével. Terveim szerint amint lesz időm és tudok vele tovább foglalkozni elhagyom az Arduino IDE és magát az arduino core-t is és átmegyek eclipse alá, használom az esp sdk-t ESP32 nél.Remélem lassan minden featurehöz lesz épkézláb leírás. Az látszik, hogy a community mögé állt, Elegendő csak a youtubera feltöltött tartalmak mennyiségét megnézni. Tele van tutoriallal....
[link] én ezzel próbálkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest