Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán pont Te javasoltad azt is a múltkor, hogy belezzem ki a szervót és H bridge-el hajtsam meg benne a motort. Erre is gondoltam, de az egyik motor teljes fordulaton erősen forrósodott, szerintem simán leégne, ha mondjuk 7V-ról hajtanám. Talán még 6V is sok lenne, folyamatos használat mellett.
Azért erőltetem a szervós megoldást, mert egyrészt egy hobbi robot építő klub kiállításán nagyon sok végtelenített szervóra épített robot volt, pont tőlük jött az ötlet, mert nagyon jól beépíthető, kicsi helyet foglal, és nagyon erős az áttétel miatt. Nálam is nagyon kicsi a hely a kasztniban, pont befért a két szervó egymás mellé. Az általad javasolt motorok biztos nagyon jók, de elég drágák, és per pillanat egy sincs belőlük kéznél.
Mire a postás meghozza, pont vége is a szabimnak.
Szóval kéne vmi jó ötlet a tápra... Lehet kínomban két külön tápot teszek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest