Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
válasz
Gergosz2 #5500 üzenetére
Az elején én is rengeteget cumiztam időnként bekövetkező wdt resetekkel. Aztán elmúltak. Kábé tippem sincs, hogy mitől, az biztos, hogy okosabb nem lettem.
Az utóbbi napokban 160 MHz-es proci sebesség mellett 80 MHz-es SPI-n mentek a tapis TFT felé az adatok, de semmi fagyás vagy wdt reset (kopp-koppppp). Egy másik NodeMCU egy real-time telemetria megjelenítő felé küldi folyamatosan (jelenleg tesztként csak programmal generált) 14 szenzor adatait wifin keresztül tized másodpercenként. Ma ment néhány órát, egyszer sem halt meg. Nem tudom, hogy miért nem, de boldog vagyok tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Viccrovat
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest