Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Az elején én is rengeteget cumiztam időnként bekövetkező wdt resetekkel. Aztán elmúltak. Kábé tippem sincs, hogy mitől, az biztos, hogy okosabb nem lettem.
Az utóbbi napokban 160 MHz-es proci sebesség mellett 80 MHz-es SPI-n mentek a tapis TFT felé az adatok, de semmi fagyás vagy wdt reset (kopp-koppppp). Egy másik NodeMCU egy real-time telemetria megjelenítő felé küldi folyamatosan (jelenleg tesztként csak programmal generált) 14 szenzor adatait wifin keresztül tized másodpercenként. Ma ment néhány órát, egyszer sem halt meg. Nem tudom, hogy miért nem, de boldog vagyok tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold