Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
válasz
Gergosz2 #5500 üzenetére
Az elején én is rengeteget cumiztam időnként bekövetkező wdt resetekkel. Aztán elmúltak. Kábé tippem sincs, hogy mitől, az biztos, hogy okosabb nem lettem.
Az utóbbi napokban 160 MHz-es proci sebesség mellett 80 MHz-es SPI-n mentek a tapis TFT felé az adatok, de semmi fagyás vagy wdt reset (kopp-koppppp). Egy másik NodeMCU egy real-time telemetria megjelenítő felé küldi folyamatosan (jelenleg tesztként csak programmal generált) 14 szenzor adatait wifin keresztül tized másodpercenként. Ma ment néhány órát, egyszer sem halt meg. Nem tudom, hogy miért nem, de boldog vagyok tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest