Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Gergosz2
üzenetére
Jelenleg a páraszabályzás van meg, tehát ha a pára 80% alatt van, akkor zár egy relé, ha 92% fölé megy, akkor nyit az áramkör. Ez a DHT22 példaprogramjába plusz 2 sor beszúrását jelentette

DS1307 RTC modulom van. Korábban is ilyet használtam, időjárás-állomás-szerű dolgot már állítottam össze belőle. Ott lekérdezgettem az időt. Most azon problémázok, hogy hogyan lehet kis erőforrásból, mégis szépen megírni, hogy ha bármikor bekapcsolom a kütyüt, akkor annak megfelelően működtesse a világítást. Főleg a hétköznap-hétvége szétválasztás okoz most egy kis fejtörést. Eddig úgy tűnik, a swich() case lesz a barátom, és azon belül néhány if.
Nagyon rég programoztam, akkor is nagyon alap szinten, emiatt vagyok megakadva.
quint: ez nem olyan flori, ami miatt a TEK ajtót rugdos. Itt orchideák vannak, ezt nem kell aratni

Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold