Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Kompakt vízhűtés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
A teljesség igénye nélkül pár perces ebay kereséssel ezeket találtam 1117 utótaggal: AMS, AP, AZ, L, LM, LT, NCP, REG, TLV, TS, ZLDO
És van amelyik mindenféle gyártók kínálatában megtalálható ugyanazon a néven eltérő specifikációkkal... A "leggyengébb" is meglett ami rémlett TS1117 néven, de van mindenféle abs.max rating köztük: 12,15,18,20V...
Túl biztosan nem terheltem, mert csak egymagában hajtott valami mikrokontrollert egy 12V DC fali tápról, és pár óra után azt vettem észre hogy kis amperszag és többé nem jön ki belőle semmi - a kontroller túlélte, utána ment időtlen időkig másik táppal. A fali tápot azóta is használom mindenfélére és másnak még nem ártott meg...
Továbbá kínai nano is ment már tönkre az autómban 1117-el, pedig 14.1-2V felett még sosem láttam a töltőfeszt akkor sem ha lehúzta kissé az állófűtés, normál esetben meg bőven 14V alatti az alap töltési állapot - bár ez tény hogy már erősen a határfeszegetés volt...
Azóta csak az említett 78Mxx családot használom autóban ha füstölős LDO, vagy más kapcsüzeműt ha nagyobb áramról van szó - igyekszem 1.5-2x túltervezni nehogy gond legyen hosszútávon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mini PC
- Assetto Corsa Rally
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold