-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Teasüti #4158 üzenetére
Szia, kód feltöltésére ott van pl. a http://data.hu/
A kódodhoz pedig annyit tudok hozzátenni, hogy optimalizálni kell. Nem néztem ugyan teljesen végig, de látszik belőle, hogy ugyan azokat a dolgokat írod le ezerszer, és ezeket ezerszer beleteszi a fordító a programodba.
A helyedben én táblázat alapján kezdenék neki, amit persze nem most fogok kitalálni neked, csak mint egy lehetőséget mondok. Ez a case ... case felejtős. Ahogy azért belenéztem, van morning, rtc stb.. tömböd, amiknek ugyan azokat az elemeit változtatod más más menükben. Ezeket lehetne egy két indexű tömbben tárolni, és nem case-vel, hanem if-fel és a gombok számából számolt indexxel dolgozni, vagy a gombok számát egy tömb alapján konvertálni indexszé, és a végén ha kell, elég egyszer is beletenni pl. a menu++ -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest