- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
A fesz vezérlő állítása potméterrel történik, nekem elektromos úton lenne szükségem a fordulatszám szabályozására. Bár volt olyan ötlet, hogy 3 relével 3 különböző állású fesz szabályzót kapcsolok, de ennél azt hiszem van elegánsabb megoldás is.
@gyapo11:
Az első megoldás elsőre szimpatikusnak tűnik, ahhoz van minden, de a második verzió sem tűnik túl nagy költségnek így gyors keresés alapján, így azt sem dobnám el.@tvamos:
A motor DC 12V-os, de már 5V körül képes vizet szállítani kis fordulaton (ez kellene nekem) és max kb 1A-t vesz fel. Valamikor tanultam ezekről a szűrőkről, de őszintén szólva nem sokat tudok a méretezésükről, és így neten rákeresve sem lettem jobban képben. Nagyjából milyen ellenállás-kondi párost kellene használnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest