Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem értek a Linux-hoz, meg nem is szeretnék OS-el szarakodni.

De ezzel az erővel egy kiszuperált telefont is beágyazhatnék a projektbe, ami BT-n kommunikál.
Amúgy elsőre a BT-s megközelítés foglalkoztat inkább, de még vizsgálom egy Android GUI összerakásának lehetőségét különösebb IT tudás nélkül.
Tasker Widget készítőjével akár működhetne is, ha találnék egy jó beépülőt hozzá soros BT kommunikációhoz.Erről jut eszembe. Rendeltem egy HC-05 modult is, hogy megcsinálom a vezetéknélküli program feltöltést az Uno-ra, viszont kicsit ködösek az infóim.
Ugye a reset a modul LED kivezetésével történik, ami ha jól értem akkor aktív, ha van kommunikáció.
Ez idáig rendben is van, de ez nem fog nekem reset-elni programfutás közben minden egyes soros kommunikáció alkalmával? Mert ha újraindítja nekem az Uno-t egy Serial.read-nél vagy print-nél, akkor megette a fene az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra topik
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold