Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
na, hogy némi öröm is legyen a bosszankodásban, a hibás vezeték megmentette az egyik arduinot.
Ugye kezdésnek összeraktam lapon az egyik panellel, és 12V-ot adva neki halott volt. USB-ről ment. Fejlesztés alatt úgyis USB-n van, ok.
Ezután fogtam a másik panelt, azt direktben megtápoltam, 12V-al, ami elszállt ettől.
Eztuán átépítettem a kapcsolást, ekkor került máshova a kis piros vezeték, ami szakadt, emiatt ismét hibám volt, de csak két gomb nem ment, és kezdtem megőrülni, mire kiderült, a vezeték szakadt.
És miután mindent összeraktam, és kész, gondoltam kipróbálom már másik vezetéken 5v-on és láss csodát, megy külső 5v-ról, szóval az első panel az valójában él, csak a vezeték volt szar, a másik panel dobta el magát csak.Raktam a programba "képernyővédőt", ha nincs semmi, akkor 15mp múlva kikapcsolja a kijelzőt. ez bármely gomb megnyomása, vagy bármi kiírása a kijelzőre felülírja, utána ismét 15mp és kikapcsol. egy multifunkciós gombot raktam fel, egy klikk ki/be kijelző, két klikk nyelvváltás, hosszú klikk mentés epromba, másik kettő a + - értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest