Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

na, hogy némi öröm is legyen a bosszankodásban, a hibás vezeték megmentette az egyik arduinot.
    Ugye kezdésnek összeraktam lapon az egyik panellel, és 12V-ot adva neki halott volt. USB-ről ment. Fejlesztés alatt úgyis USB-n van, ok.
    Ezután fogtam a másik panelt, azt direktben megtápoltam, 12V-al, ami elszállt ettől.
    Eztuán átépítettem a kapcsolást, ekkor került máshova a kis piros vezeték, ami szakadt, emiatt ismét hibám volt, de csak két gomb nem ment, és kezdtem megőrülni, mire kiderült, a vezeték szakadt.
    És miután mindent összeraktam, és kész, gondoltam kipróbálom már másik vezetéken 5v-on és láss csodát, megy külső 5v-ról, szóval az első panel az valójában él, csak a vezeték volt szar, a másik panel dobta el magát csak.

Raktam a programba "képernyővédőt", ha nincs semmi, akkor 15mp múlva kikapcsolja a kijelzőt. ez bármely gomb megnyomása, vagy bármi kiírása a kijelzőre felülírja, utána ismét 15mp és kikapcsol. egy multifunkciós gombot raktam fel, egy klikk ki/be kijelző, két klikk nyelvváltás, hosszú klikk mentés epromba, másik kettő a + - értékek.

Új hozzászólás Aktív témák