- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
na, hogy némi öröm is legyen a bosszankodásban, a hibás vezeték megmentette az egyik arduinot.
Ugye kezdésnek összeraktam lapon az egyik panellel, és 12V-ot adva neki halott volt. USB-ről ment. Fejlesztés alatt úgyis USB-n van, ok.
Ezután fogtam a másik panelt, azt direktben megtápoltam, 12V-al, ami elszállt ettől.
Eztuán átépítettem a kapcsolást, ekkor került máshova a kis piros vezeték, ami szakadt, emiatt ismét hibám volt, de csak két gomb nem ment, és kezdtem megőrülni, mire kiderült, a vezeték szakadt.
És miután mindent összeraktam, és kész, gondoltam kipróbálom már másik vezetéken 5v-on és láss csodát, megy külső 5v-ról, szóval az első panel az valójában él, csak a vezeték volt szar, a másik panel dobta el magát csak.Raktam a programba "képernyővédőt", ha nincs semmi, akkor 15mp múlva kikapcsolja a kijelzőt. ez bármely gomb megnyomása, vagy bármi kiírása a kijelzőre felülírja, utána ismét 15mp és kikapcsol. egy multifunkciós gombot raktam fel, egy klikk ki/be kijelző, két klikk nyelvváltás, hosszú klikk mentés epromba, másik kettő a + - értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest