Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Azt hiszem, nekem is nyitja a központi a csomagtartót, igen. Csak gondoltam ha hátránya nem nagyon van, könnyebb már a kocsi felé menet kinyitnom gombbal magát a csomagtartót, mármint úgy, hogy föl is nyíljon Ezt úgy oldanám meg, hogy a csomagtartón a zár kézzel benyomását helyettesítené valami mechanika Arduino-ról vezérelve, majd onnan (mivel nem nyílik föl magától ugye, csak ha megemelem 30-40 centire) egy plusz teleszkóp nyomná föl a holtpontig, onnan meg már ugye a gyári 2 teleszkóp. Igazából kényelmi funkciót tölt csak be, hogy ha tele van a kezem, nehezen nyúlnék oda kulccsal, majd nyitnám föl kézzel, akkor kényelmesebb csak a gombot megnyomni. Vagy ha magát a gombot a csomagtartóról levenném, mert a központi úgyis zárja, az Arduino meg nyitná kulcsról, szóval nem is kéne oda kézzel nyitó, ahogy te is írtad, biztonsági okokból. Hátrány annyi lehet, ami szerintem a legnagyobb, hogy ha egyszer megadja magát az Arduino.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold