Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
dave0825 #2215 üzenetére
opelhez nem ajánlott a bicskakulcs, az inditózár elég nehezen jár a legtöbb opelben ahhoz, hogy a bicskakulcsot kinyirja. Én is akartam, de a riasztós lebeszélt, biztos neki van igaza. (igaz ott a riasztó programozásánál, van amikor 20x kell gyujtást adni és elvenni..)
A központizár nyitásakor a csomagtartó nem old? Nekem volt pár opelem, mindnek nyilt a csomagtartója a központizár nyitásával. (nem fizikailag nyilt, hanem a zár azt is nyitotta) Ezt egyébként a kulcs továbbforditásával mindenhol lehetett blokkolni. Azaz ha a csomitartóba bedugtam a kulcsot és még egy 90 fokot tekertem raja, akkor a központizárat kikapcsoltam.
Most egy omega van, amin nincs is gomb a csomagtartónak, csak belülről v. távlökővel nyitható, (ez állitólag nagyon biztonságos, mert a piros lámpánál nem tudják kirámolni), de szerintem sokkal több hátránya van mint előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest