- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Arduino-ról szeretnék áttérni ESP-re.
A Nano nagyon cuki kis méretével, de sajnos nagyon korlátozott a képessége.
A nagyobb panelek, mint az Uno vagy Mega, kísérletezésre jók lehetnek, de beépítésre már kevésbé találom praktikusnak.
Úgy láttam, hogy az ESP ilyen szempontból inkább nekem való.
Amúgy is meg akarom tanulni, mert szeretnék jobban belemélyedni az okosotthon témába - HA, hőmérséklet figyelések, fogyasztás figyelések, lámpák kezelése belső hálózaton telóról és közvetlen érintőkijelzőről HA-n keresztül, és még pár egyéb dolog.
Nem tudom, hogy pontosan merre induljak el, ezért gondoltam, hogy először megismerkednék az ESP-vel.
Meg van egy régi RC autóm is, amit lehet, hogy előbb utóbb tuningolnék ESP-vel, kamerával, stb. Egyelőre a régi konstrukciót hozom életképes helyzetbe, aztán majd meglátom.Milyen ESP (és feltétlen szükséges kiegészítő) ajánlott egy kezdőnek, ami úgy mindenre is használható?
@Aryes: Köszi a segítséget a korábbi problémánál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest