-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Arduino-ról szeretnék áttérni ESP-re.
A Nano nagyon cuki kis méretével, de sajnos nagyon korlátozott a képessége.
A nagyobb panelek, mint az Uno vagy Mega, kísérletezésre jók lehetnek, de beépítésre már kevésbé találom praktikusnak.
Úgy láttam, hogy az ESP ilyen szempontból inkább nekem való.
Amúgy is meg akarom tanulni, mert szeretnék jobban belemélyedni az okosotthon témába - HA, hőmérséklet figyelések, fogyasztás figyelések, lámpák kezelése belső hálózaton telóról és közvetlen érintőkijelzőről HA-n keresztül, és még pár egyéb dolog.
Nem tudom, hogy pontosan merre induljak el, ezért gondoltam, hogy először megismerkednék az ESP-vel.
Meg van egy régi RC autóm is, amit lehet, hogy előbb utóbb tuningolnék ESP-vel, kamerával, stb. Egyelőre a régi konstrukciót hozom életképes helyzetbe, aztán majd meglátom.Milyen ESP (és feltétlen szükséges kiegészítő) ajánlott egy kezdőnek, ami úgy mindenre is használható?
@Aryes: Köszi a segítséget a korábbi problémánál!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest