-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
gyapo11 #2149 üzenetére
Na most jutottam el odáig, hogy ezzel foglalkozzak. Sajnos programozásból nem állok a helyzet magaslatán, szinte egész nap a netet dúrtam, hátha találok valami épkézláb megoldást, de sajna nem sikerült, a legközelebbi ez lett volna, itt szép a GUI is, de Windowson nem ismeri fel a COM portot, Ubuntun meg ugyan felismeri, és elvileg csatlakozik is, de... nem történik semmi
Most ez alapján már azt megcsináltam, hogy PuTTY-ba beírt parancsokkal meg tudok csinálni alap dolgokat (ON, OFF, stb), de az igazi ide is a fentihez hasonló GUIs megoldás lenne, hogy egy színkeréken kiválasztani a megfelelő színt, és gombokra effektek elindítása. Nagyon bonyolult lenne így összerakni?
Még egy noob kérdés - mit használ az awtfy.com-os leírásban serial parancsok küldésére az író, vagy esetleg ilyen progira tudok tippet adni? PuTTY nem írja ki, amit pötyögök...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest