Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen alaplapot vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Notebook hibák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Köszönöm. Jól jön minden visszajelzés.
Átdolgozom a sok storboszkóp hatást.Wolfram: Köszi, tudtam hogy valami még kimaradt. Jó ötlet.
Esetleg valakinek még ötlet hozzá?
A doboz belsejét nem fotóztam be. 2 nagy tétel van benne, egy 30cm hosszú műanyag cső (porszívó cső) hangerősítésnek, mert a hangot egy sima pc hangszóró biztosítja. Igy nem csak hangosabb egy kicsit öblösebb is a hang. A másik tétel pedig egy 12V-os 5A-es LED tápegység. Tudom felesleges, de ez volt otthon ami megfelelt. Az elején egy halom ledet terveztem a madár alá, de rájöttem hogy 1 darab is elegendő.
Mivel egy műanyag egyben kiöntött de üreges marádrról beszélünk amire rá lett ragasztva egy halom toll, ezért a fejmozgatás és szárnymozgatás kimarad. Pedig az lett volna még élethűbb.Mindenesetre megvan a következő évi tervezett haloween projekt már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest