-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Van egy harangvezérlő "projektem" ami olyan stádiumba került hogy dobozolni kellene. Nem túl bonyolult: Nano, SIM900 kártya, szilárdtest relé, tápegység. Egy 230 V -os bemenet és egy kapcsolt 230V -os kimenet. Nem kültér, de ablak nélküli helyiség.
Még nem csináltam ilyet eddig, nem tudom hogyan célszerű elhelyezni és rögzíteni a részegységeket, az erősáramú részhez is gondolom valami sorkapocs kell. Azt sem tudom fém vagy műanyag dobozban gondolkodjak. Biztos volt már aki csinált hasonlót, ha gondolatébresztőnek egy-két képet feltennétek megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest