-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
na egy nap és kb egy mega el...ása után feladom.
eljutottam odáig, hogy a hoodloaderrel külön tudtam kezelni a két csipet, a megára feltöltve a simhub programja, a kicsire próbáltam 3 féle usb-serial átalakítót, usb hid emulátort, semmi. a végén felraktam a kicsire egy joy alkalmazást, azzal megvolt a külön joy és külön a simhub, de ugye ez nem jó, mert a 16u2 io pinjei nem elérhetők a tüskesoron.
itt abbahagytam, mire délután bekapcsoltam mindent, úgy döntött, hogy többet nem elérhető a 16u2 csak a mega csipje, ha átállítom dupla resettel akkor többé nem új com porton jelentkezik be, henm ekkor nem válaszol a board, ha dupla reset megint akkor visszaáll a mega csipre.szóval ezt itt nagyjából elengedem.
Hogy is kell ezt a "bemenet többszöröző IC-kkel, például a 74HC595 shift regiszterrel, ebből veszel 2db-ot és máris tudsz egy 64db-os gombmátrixot kezelni." elképzeljem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged