-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Az Arduino UNO -mhoz nemrég vettem ebay -en egy Ethernet Shield -et, és első közelítésben sajnos nem akar működni. Amikor bekapcsolom fixen világít a piros pwr led -je, de azon kívül sok életjelet nem ad, hiába dugom rá a hálózati madzagot. További gond, hogy ha rá akarok tölteni valamit, akkor ez a hibaüzenet jön:
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
Egészen pontosan bármit próbálok rátölteni ( tehát akár a Blink -et ), ez a hibaüzenet jön amíg rajta van a shield. Ha leveszem, minden oké.
Rákerestem persze neten, az egyszerűbb javaslatokat ki is próbáltam, de olyat is írnak, hogy a shield reset -jének ideje túl rövid ezért rá kell forrasztani ey plusz kondit, meg ilyenek, de gondoltam mielőtt drasztikusabb lépésekre szánnám magam, megkérdezlek Titeket, hogy tudtok-e valami jó megoldást.Itt azt írják, hogy az összes ethernet shield hibásan működik, ami kicsit hihetetlenül hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest