Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Hogy jött meg neked az AliExpress-ről két nap alatt?

Digispark telepítése
De ma délután több órányi kínlódás után arra jutottam, hogy érdemesebb lehet az attinycore-t telepíteni: [link]Amennyiben van bootloader a Digispark-on, akkor sem biztos, hogy elsőre fogod tudni csatlakoztatni a gépre usb-n keresztül. Én úgy jártam vele, hogy a laptopra csak úgy tudtam rádugni, ha kihúztam az egeret.
Kellett egy usb hub, akkor működött rendesen. (Ez azért van, mert nincs rajta hardveres usb támogatás, szoftveresen emulálja az usb kommunikációt).
Amennyiben van rajta bootloader, ugyanis én úgy kaptam Kínából az enyémet, hogy nem volt rajta, ISP-n keresztül kellett rá tenni, csak utána lehetett usb-n keresztül programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kellett egy usb hub, akkor működött rendesen. (Ez azért van, mert nincs rajta hardveres usb támogatás, szoftveresen emulálja az usb kommunikációt).
ekkold