-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #19927 üzenetére
Hogy jött meg neked az AliExpress-ről két nap alatt?
Digispark telepítése
De ma délután több órányi kínlódás után arra jutottam, hogy érdemesebb lehet az attinycore-t telepíteni: [link]Amennyiben van bootloader a Digispark-on, akkor sem biztos, hogy elsőre fogod tudni csatlakoztatni a gépre usb-n keresztül. Én úgy jártam vele, hogy a laptopra csak úgy tudtam rádugni, ha kihúztam az egeret.
Kellett egy usb hub, akkor működött rendesen. (Ez azért van, mert nincs rajta hardveres usb támogatás, szoftveresen emulálja az usb kommunikációt).
Amennyiben van rajta bootloader, ugyanis én úgy kaptam Kínából az enyémet, hogy nem volt rajta, ISP-n keresztül kellett rá tenni, csak utána lehetett usb-n keresztül programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest