Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Én nem tudok mindenre válaszolni, csak örülök, hogy benéztél.

Esp32-n van permanens tár, ami nem EEPROM, de pont ilyen beállítások tárolására találták ki, még a hozzá való library-t is ennek megfelelően nevezték el (Preferences.h).
Én sem tudom, mit kell folyton állítgatni egy termosztátot...
Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amikor kazános fűtésű házban laktunk, vettem egy okosabb termosztátot, ahol időzítve minden nap minden órájára be lehetett állítani a hőfokot. Eleinte élveztem, játszottam vele, aztán elkezdtem szépen törölgetni a beállításokat, míg egyszer csak azt vettem észre, hogy mindent kitöröltem és már hónapok óta ugyanaz az egy a hőfok van beállítva. 
ekkold